2012. február 08.

Sanoma: Nyomárkay Kázmér is távozik

A távozás a korábban meghirdetett szervezetátalakítási folyamat része, adta hírül a kiadó.

A korábban meghirdetett szervezetátalakítási folyamat részeként távozik a Sanoma Media Budapest Zrt. portfólió igazgatója, Nyomárkay Kázmér - adta hírül a kiadó.

A Sanoma szervezetátalakítási folyamata újabb lépcsőjeként átalakul a cég magazin divíziójának vezetése - olvasható a kiadó közleményében. Nyomárkay Kázmér március elsejétől közös megegyezéssel távozik. Az általa irányított termékek közvetlen felügyeletét Pintye László veszi át, megőrizve korábbi feladatait is.

Nyomárkay Kázmér portfólióigazgatóként felügyelte a cég piacvezető tömeglapjait, így a Storyt, a Best magazint, a Meglepetést, irányította a három lapból álló TV-újság portfóliót, illetve a StoryOnline site-ot.

Nyomárkay 1999-ban csatlakozott a Sanoma Media Budapest jogelődjéhez, a VNU-hoz, akkor még mint a Figyelő üzleti- gazdasági hetilap tőzsderovatának vezetője. Az elmúlt 12 évben több különböző pozíciót töltött be a cégen belül. Részese volt a többi között a Figyelő Top 200 projekt elindításának, alapító főszerkesztő-lapigazgatóként jegyezte a Marketing&Média marketingkommunikációs szaklapot, annak indulásától felügyelte a cég márkamagazin üzletágát, majd az utóbbi években a kiadó számos piacvezető magazinját irányította.

„Büszke vagyok arra, hogy több mint egy évtizeden keresztül Magyarország egyik vezető médiacégének csapatát erősíthettem. Kollégáimnak azt kívánom, a következő évtizedben legalább annyi sikerben legyen részük, mint nekem volt munkatársaimmal a 2000-es évek eleje óta”- nyilatkozta a távozó vezető.

 

Címkék: sanoma

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.