2013. május 16.

Sanoma: nagyobb figyelem jut a tranzakciós oldalakra

A személyi változások a Profession.hu mellett a Szállás.hu-t érintik.

A személyi változások a Profession.hu mellett a Szállás.hu-t érintik.

Kifejezetten az adott projektekkel foglalkozó vezetőket csoportosít át a Sanoma Media Újmédia-divíziója két site-jához, a Szállás.hu-hoz és a Profession.hu-hoz. "Legfontosabb célunk, hogy a két terméket vezetői szinten is megerősítve fenntartsuk az oldalak eddigi dinamikus bővülését" – indokolta az átszervezést Dunai András, a digitális üzletág igazgatója.

A Szállás.hu irányítását a jövőben is Szigetvári József – az oldalt alapító Dorcsinecz Józseffel és Varga Zoltánnal közösen – látja el, de korábbi, más Sanoma termékekhez kötődő feladatait az általa felépített csapatok vezetői veszik át. Kiemelt feladata lesz a Szallas.hu tavaly indult külföldi terjeszkedésének irányítása, valamint a hazai piacvezető szerep megerősítése - közölték. A szakember 2009 óta dolgozik a Sanoma Media portfólió igazgatójaként.

Szintén dedikált vezetőt kap a Profession.hu Martis István személyében. Az újonnan létrehozott pozícióban az értékesítés, a marketing, a termékfejlesztés és a napi szintű irányítás egyaránt az ő kezében összpontosul. Martis István 2008 óta dolgozik a Sanoma Media Budapestnél, kezdetben a Profession.hu értékesítési vezetője volt, majd 2011-ben digitális szolgáltatásértékesítési igazgatóvá nevezték ki. A Profession.hu vezetőjeként feladata a piacvezető pozíció megtartása mellett az állásközvetítő oldal olyan új szolgáltatásainak piaci bevezetése, mint például a toborzási folyamat egészét támogató Profession Services, közölték.