2014. augusztus 12.

Schiffer Ferenc távozik, feladatait Turóczi András veszi át

Átalakítások zajlanak a Dentsu Aegis Network Magyarországnál.

Átalakítások zajlanak a Dentsu Aegis Network Magyarországnál.

Távozik a Dentsu Aegis Network Magyarország (DAN Magyarország) trading vezetője augusztus 12-ével. Schiffer Ferenc közös megegyezéssel megy el a cégcsoporttól, annak átszervezésével összefüggésben.

A szakember 1997 óta dolgozott az ügynökségcsoportnál. Karrierjét médiatervezőként kezdte, majd trading vezetőként felelt az Aegis, a Carat, a Vizeum és idén január óta a Kirowski Isobar médiakereskedelmi feladataiért. 2001-től 2012 végéig a Media Mátrix Média buying pool ügyvezetője volt.

Feladatait Turóczi András, a DAN Magyarország médiaszolgáltatásokért felelős vezetője veszi át. Ő 2002 óta dolgozik az ügynökségnél, nyolc éve vezeti a Kirowski Isobar és a Dentsu Aegis Network Magyarország digitális médiakereskedelmi területét, 2014 márciusa óta pedig a csoport összevont médiaszolgáltatásainak vezetője.

Turóczi András

Az átszervezés célja a közlés szerint az, hogy az ügynökségcsoport "képes legyen eredményesen és hatékonyan követni a digitális média térnyerésével kézzelfoghatóvá váló tendenciákat, oly módon, hogy a média- és kreatív ügynökségi szolgáltatásokat az eddigieknél szorosabb együttműködésben tudja ügyfeleinek nyújtani."