2015. december 02.

Sebestyén Balázs: Maradok az RTL Magyarországnál!

Az RTL közleménye szerint alaptalan a feltételezés, mely szerint Andy Vajna hatalmas összegekért vinné a képernyőst a TV2-höz.

A Blikk címlapsztorija szerint Andy Vajna több ismert képernyős arcot is elcsábítana az RTL Klubtól, és erre nem sajnálja a pénzt. Az RTL Klub – szokásától eltérően – közleményt adott ki az ügy kapcsán.

„Az RTL Klub és műsorvezetői számos alkalommal találkoznak különböző, a sajtóban megjelenő pletykákkal. Ezek egy része annyira alaptalan, hogy érdemben nem is lehet reagálni rájuk. A Blikk című napilap mai címlapsztorijával ezúttal kivételt teszünk.

Sebestyén Balázs 12 éve az RTL Klub meghatározó arca, számos sikerműsort vezetett a piacvezető csatornán és ez nem fog változni 2016-ban sem: „A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Sőt, a héten vadonatúj RTL-es műsorokról egyeztettünk. Ezekről hamarosan, a megszokott módon tájékoztatja a közvéleményt a csatorna. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Magyarországnál” – nyilatkozta Sebestyén Balázs az eset kapcsán.”