2014. május 28.

Senior szakemberekkel erősít a Portfolio.hu sales csapata

Májusban két új - televíziós és print - szakemberrel bővül a Portfolio csoport, akik az Ikotól és a Népszabadságtól érkeznek.

Májusban két új - televíziós és print - szakemberrel bővül a Portfolio csoport, akik az Ikotól és a Népszabadságtól érkeznek.
Bacsa Attila

Bacsa Attila az Iko Sales House-tól érkezik és az Agrárszektor.hu portál, valamint a REsource IngatlanInfó Magazin értékesítési vezetőjeként csatlakozik a Portfolio csoporthoz. Az új menedzser feladata emellett a Portfolio.hu konferencia üzletágában az új, regionális - Belgrádban és Bécsben megrendezésre kerülő - ingatlanos konferenciák értékesítése is.

A szakember korábban értékesítési menedzser majd kereskedelmi vezető pozíciót töltött be az Iko SH-nál, ahol 7 éves munkája során a saját gyártású televíziós műsorok szponzorációs és tartalmi felületeinek értékesítéséért felelt, továbbá hozzá tartozott a cégcsoport online felületeinek, illetve tematikus kábeltelevíziós csatornáinak értékesítési koordinálása.

Nyíri Sándor

A Portfoliónál folytatja pályafutását Nyíri Sándor is, aki 8 év után távozott a Ringier-Népszabadságtól. A szakember a Portfolio csoporton belül az energetika, IT-telekom és az FMCG területekért felelős key account manager pozícióba kerül, ahol feladata az online hirdetési és tartalmi megjelenéseken kívül a hazai és regionális szakági konferenciák szervezése, értékesítése lesz.

Nyíri Sándor a Népszabadságnál 5 évig médiatanácsadóként a kereskedelmi szektor, majd 3 évig key account managerként az ügynökségi részleg árbevételeiért felelt a Népszabadság és a nol.hu kiadványoknál.


Több száz állás a média és marketing világából