2010. december 03.

Smartstaff karrierépítési tréning

Hogyan tudja jelenlegi munkahelyén hatékonyabban építeni karrierjét? Hogyan jelenjen meg az új szakmai közösségi csatornákon? (X)

Hogyan tudja jelenlegi munkahelyén hatékonyabban építeni karrierjét? Hogyan jelenjen meg az új szakmai közösségi csatornákon? Mit pontoznak a fejvadászok? (X)

Hogyan tudja jelenlegi munkahelyén hatékonyabban építeni karrierjét? Hogyan jelenjen meg az új szakmai közösségi csatornákon? Mit pontoznak a fejvadászok?

Karrierépítési tréningünkön választ ad: Geszti Péter marketingszakember, Mérő László professzor, Pécsi Ferenc online szakértő és Vágó Beáta HR vezető!

Ha úgy érzi, hogy nem találta még meg azt a munkahelyet, ahol végre igazán jól érzi magát, vagy nem sikerült megszereznie az Ön számára ideális pozíciót, akkor jöjjön el december 9-én a budapesti Ében Hotelben megrendezésre kerülő tréningünkre, hogy megtalálja a megoldást!

Regisztráció, részletek itt.

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.