2010. december 30.

Springier: itt a digifőnök

Megtalálták a Ringier és az Axel Springer formálódó kelet-európai vegyesvállalatának digitális tevékenységekért felelős főnökét.

Megtalálták a Ringier és az Axel Springer formálódó kelet-európai vegyesvállalatának digitális tevékenységekért felelős főnökét.

Az egyik német szakportál beszámolója szerint a 43 éves Patrick Boos nyerte el a Ringier Axel Springer Media AG e pozícióját. Számára az új állás visszatérés a médiába.

A korábban a német Sat.1 televíziós csatornánál és az eBay elektronikus bolhapiacnál menedzserkedő Boos 2010 elejéig egy kockázati tőkealapnál tevékenykedett, majd a Travelia.com utazási platform indítását felügyelte.

A Ringier Axel Springer Media AG honlapján cikkünk megjelenésének pillanatában még nem volt olvasható tájékoztatás a személyi döntésről.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

7 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.