2011. február 14.

Steve Jobs a fedélzeten marad

Állítólag a betegszabadságát töltő Apple vezér többször is bent járt a cég központjában, és otthonról is dolgozik. A WSJ szerint elég jó erőben van.

Állítólag a betegszabadságát töltő Apple vezér többször is bent járt a cég központjában, és otthonról is dolgozik. A WSJ szerint elég jó erőben van.

Többen is látták, hogy Steve Jobs bement az Apple központjába, de leginkább otthonról dolgozik: telefonon, illetve személyesen is ott intézi a céges ügyeket - írja a The Wall Street Journal (WSJ). Mindez azt jelzi, hogy a határozatlan idejű betegszabadság ide vagy oda, a vállalatnak nem kell nélkülöznie vizionárius vezérét.

A napi dolgokat persze Tim Cook viszi, aki Jobs korábbi betegszabadsága idején is biztos kezű helyettesnek bizonyult. A WSJ forrásai szerint az ügyek nagyrészt a szokott kerékvágásban mennek, s mindenki a feladatokra és persze az élesedő piaci versenyre koncentrál.

Ugyanakkor voltak olyan források, akik szerint érződik némi szomorúság és aggodalom a főnök állapota miatt. Bár akik látták az Apple vezérét sétálgatni, arról számoltak be, hogy sovány, de nem tűnik gyengének.

Mint korábban megírtuk, Jobs január 17-én közölte, hogy az igazgatótanács engedélyével bizonytalan időre betegszabadságra megy, ám akkor azt ígérte, hogy a stratégiai döntésekben továbbra is részt vesz. Úgy tűnik, ezt tartani tudja, s elsősorban az új iPad és az új iPhone piacra dobását érintő projektekre fókuszál.

Címkék: steve jobs apple

Igazságot az Y generációnak!

1 órája

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.