2011. március 08.

Steve Varcoe a TV2 kereskedelmi igazgatója

Kovács Krisztián 11 év után távozott a csatornától. Átszervezték a kereskedelmi osztály felépítését is.

Kovács Krisztián 11 év után távozott a csatornától. Az új kereskedelmi igazgató kinevezésével párhuzamosan átszervezték a kereskedelmi osztály felépítését is. Steve Varcoe már december óta belefolyt a munkába, ám akkor még csak tanácsadói minőségben.
Steve Varcoe

Steve Varcoe lett a TV2 új kereskedelmi igazgatója. Elődje, Kovács Krisztián 11 év után, közös megegyezéssel távozik a csatornától. Steve Varcoe korábban kilenc éven át az RTL Klub kereskedelmi igazgatója, majd az R-Time ügyvezető igazgatója volt, december óta pedig tanácsadóként segítette az igazgatóság munkáját.

"11 évet töltöttem el a TV2-nél, szakmai pályafutásom meghatározó korszaka volt ez, sok jó emlékkel, de most eljött a váltás ideje. Kollégáimnak sok sikert kívánok a továbbiakhoz” - mondta távozása kapcsán Kovács Krisztián.

További változás, hogy Török Eszter vezetésével új rendszerben dolgozik tovább az értékesítési osztály, ahol Csikesz Erika és Falvai Eszter eddigi értékesítési menedzserek értékesítési csoportvezetőként folytatják munkájukat.

Megyeri András vezetésével új szervezeti struktúrában végzi feladatait az üzletfejlesztési osztály is. Ez a csoport a szponzorációs ajánlatok kidolgozása és értékesítése mellett a médiatörvény által lehetővé tett új hirdetési felületek piacra vezetésével, az integrált kereskedelmi együttműködések kialakításával és a terjesztési bevételek kezelésével kapcsolatos feladatokat látja el.

A szervezeti változások nyomán Novák Beáta bevételgazdálkodási osztályvezető, Pesthy Krisztián üzleti elemzés csoportvezető, és Koltai Andrea digitális média kereskedelmi csoportvezető szintén közös megegyezéssel távozik a TV2-től.

Címkék: tv2