2017. szeptember 25.

Stratégiai igazgató a Carbonnál

A megnövekedett márkázással kapcsolatos feladatmennyiség és az ambiciózus jövőbeli tervek következtében szükségessé és lehetségessé vált Nagy Szandra leigazolása.

“Hosszabb ideje dolgozunk Szandrával projekt alapon és elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy a jövőben ne osztozzunk a tudásán a versenytársainkkal. Nemzetközi márkatapasztalata, szakmai és emberi hozzáállása inspiráló, egyedülálló és példaértékű a hazai piacon. Mindezt már rövid távon is kamatoztatjuk közvetlenül ügyfeleinknél és a munkatársainknál. Nagyívű terveink vannak, Szandra egy régóta összeszokott, tapasztalt szakemberekből álló csapathoz csatlakozik. Ügyfélportfoliónk és a termékfejlesztéseink pillanatnyi állapota is ideális ahhoz, hogy szintet lépjünk. Ennek elősegítésében Szandrának kulcsszerepet szánok” - mondta Gosztonyi Csaba, a Carbon Group Communication ügyvezető partnere.

Nagy Szandra

“Régóta pörögnek a cultural branding és branded cultural content fogalmak a szakmában. Ám most egy valódi momentum tapintható a Carbonnál. Ebből nem akarok kimaradni. Érzem az elszántságot a csapatban, vannak terveink és adottak a feltételek, hogy üzemszerűvé tegyük a működőképes, kultúrába ágyazott márkakommunikáció fejlesztést” - mondta Nagy Szandra.

Nagy Szandra 13 évesen határozta el, hogy reklámmal fog foglalkozni. 19 éve épít márkákat. Mottója: kevesebb bullshit – több igazság.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából