2017. április 27.

Stratégiai igazgatóval erősít a Brightly

Ügyféloldalról érkezik az új vezető, aki a Vodafone-nál, a Budapest Banknál és a Sberbanknál töltött be vezető pozíciókat márkaépítés, marketing és kommunikációs területeken.

Idén áprilistól Nád-Kántor Marianna stratégiai igazgatóként csatlakozott a Brightlyhoz. A szakember 18 éve dolgozik a kommunikációs szakmában. A főiskolát PR-kommunikáció szakon végezte, majd Management Studies közgazdasági diplomát és mesteri fokozatot szerzett nemzetközi marketing szakon a Buckinghamshire New University budapesti képzésének keretében.

Több multinacionális vállalatnál töltött be vezető pozíciót a PR- és marketingkommunikáció számos területén. Öt évig dolgozott a Vodafone-nál, ahol részt vállalt a márka bevezetésében és a vállalati B2B-kommunikáció elindításában, ezt követően nyolc éven keresztül márkastratégiai és marketingkommunikációs vezetőként tevékenykedett a Budapest Banknál, ahol többek közt a bank rebrandingje és a „Köszönjük Emese!” kommunikációs platform fűződik a nevéhez. A Sberbank marketing, PR és digitális igazgatójaként főképp a lakossági üzletág piacrészesedésének növelését célzó termékbevezetések kommunikációjának tervezését és megvalósítását irányította.

Fő szakterülete a márkázás, arculatépítés, kommunikációs stratégiatervezés, újmárka-bevezetés. Hitvallása szerint company stylistként segíti a vállalatokat és üzleti partnereit a cégekhez leginkább illő kommunikációs stílus és hangvétel megtalálásában.

A Brightly kommunikációs és kreatív ügynökség, mely három évvel ezelőtt lépett be a reklámpiacra; az 1997-ben alakult Prohome és a 2001-ben létrejött Prowide teljes körű újragondolása, egybegyúrása és upgrade-je. „Megtartottunk mindent, ami hasznos – de rajzoltunk egy teljesen új, karakteres profilt. Az azóta eltelt évek azt mutatják: jól tettük.” – fogalmaz a kommunikációs ügynökség ügyvezetője, Kulicz Gábor. „Ahhoz, hogy a Brightly tovább tudjon fejlődni, kell a stratégiai gondolkodás. Ami most történik, az szintlépés, amelyben az a legviccesebb, hogy legalább annyira fakad az ügyfeleink igényéből, mint mi a belső elhatározásunkból. Mariannával többek leszünk, nemcsak többen.”

A Brightly jelenleg többek közt olyan kiemelt brandeken dolgozik, mint a Wizz Air, az Erste Bank, vagy Libero és a Libresse.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.