2014. január 28.

Stratégiai igazgatóval erősít az Extreme Net

Benyó Zsuzsanna feladatai közé tartozik az ügynökség PR és digitális üzletágainak itthoni és nemzetközi fejlesztése.

Benyó Zsuzsanna feladatai közé tartozik az ügynökség PR és digitális üzletágainak itthoni és nemzetközi fejlesztése, valamint a stratégiai ügyfélkapcsolatok kezelése.

A stratégiai igazgató szakterületei közül kiemelkedő a kríziskommunikáció, a brandépítés, a CSR, a stratégiai kommunikációs tanácsadás, valamint a digitális kommunikáció, amely az Extreme Net egyik fókuszát jelenti. Mindemellett az ügynökség kimondott célja, hogy a következő néhány év során a szakember vezetése alatt PR területen is a hazai kommunikációs piac meghatározó, és egyik vezető szereplőjévé váljon – fogalmaz a közlemény.

Benyó Zsuzsanna

Benyó Zsuzsanna ezelőtt 13 évet töltött a Grayling-nél, ahol számos szenior hazai és nemzetközi pozíciót töltött be; beleértbe a cég operatív vezérigazgató-helyettesi posztját is. Referenciái között olyan márkák találhatóak meg, mint a GE, Google, easyJet, IKEA, ING, GSK, Panasonic, Magyar Telekom, vagy a MOL. Az Extreme Net stratégiai igazgatójaként az üzletfejlesztésért és a hatékony integrációs tevékenységért felel, de a szervezetfejlesztésben is komoly szerepet kapott.

„Fantasztikus, hogy az online világnak köszönhetően, akár itthonról is lehetőség van nemzetközi kampányok levezénylésére” – nyilatkozta Benyó Zsuzsanna.

A szakember politológus-közgazdász egyetemi diplomával rendelkezik, főiskolai diplomáját pedig angol-német nemzetközi kommunikáció szakon szerezte. Folyékonyan beszél angolul, németül és franciául, emellett folyamatosan fejleszti tudását román, orosz, illetve bolgár nyelvekben.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából