Júniustól együttműködik a HR Portál és a Médiapiac szaklap. Szakportálunkon, a mediapiac.com-on több száz olyan álláshirdetés vált elérhetővé, amelyeket a hazai médiapiac (tévék, rádiók, online és print kiadók, out of home cégek), a reklám- és médiaügynökségek, marketing és PR-szektor munkaadói adtak fel.

Az álláshirdetések nemcsak címlapunkon (jobb oldalt az "Állás" dobozban) és karrierrovatunkban, de aloldalunkon, a mediaallas.hu-n is elérhetőek, kereshetőek.

Egy gyors regisztráció, és magára szabhatja az oldalt, beállíthatja, hogy „riassza” a rendszer, ha az ön képzettségének, tapasztalatainak megfelelő állást hirdettek meg. Még ahhoz is hozzásegítjük, hogy az ön lakhelyéhez a legközelebbi munkát találja meg!

A munkaadói oldal számára pedig azért lehet szerencsés választás, mert oldalunkat, hírlevelünket, Facebook-posztjainkat az a szakmai közösség olvassa nap mint nap, ahonnan éppen rekrutálni szeretne. Az álláshirdetését egyébként itt adhatja fel. Ha szeretné, hogy hirdetése kiemelt és hetekig szem előtt legyen, akkor tekintse meg erre vonatkozó ajánlatunkat.

Ezen felül hetente olyan elemzésekkel is jelentkezünk portálunkon, amely a szektor HR-ügyeit veszi górcső alá megvizsgálva, mely állásokra van kereslet, a cégek milyen típusú állásokat hirdetnek, milyen végzettségű, nyelvtudású, habitusú munkavállalókat keresnek.

Feltérképezzük a trendeket, megéri naponta visszanézni hozzánk!

Széles adatbázis

Az álláshirdetések a HR Portál által üzemeltetett állásgyűjtő oldal, az Állásportál adatbázisából kerülnek ki az oldalunkra. A HR Portál egy 2003 óta működő vertikális portál, piacvezető a maga szegmensében. A cégvezetők, a HR-munkatársak és a munkaadó által kedvelt oldalt naponta több mint 20 ezren keresik fel friss hírekért elemzésekért, blogbejegyzésekért. Az oldalcsoporton számos kalkulátort és iratmintát is megtalál.

A cég a konferenciapiacon is erős, 100 fő feletti szakmai találkozóknak, konferenciáknak is gazdája. Október 3-án például közös Employer Branding workshopot szervez a Médiapiaccal.

A szakma lapja

A mediapiac.com-ot és a márciusban teljesen megújult, 3.500 példányban terjesztett magazint a Médiapiac Kft. adja ki. A magazin eljut valamennyi jelentős médiumhoz és ügynökséghez, emellett a hirdetői oldal vezetői közül is sokan olvassák. A Mediapiac.com oldalt havonta átlagosan 75.000 egyedi látogató keresi fel, napi hírlevelét 2.600 címzett kapja meg.

Ezenfelül a Médiapiac évente három nagykonferenciát szervez: az év első felében kerül megrendezésre a szektort leginkább foglalkoztató témára fókuszáló Megoldókulcs, amely idén a GDPR-ral és a szerzői jogi reformmal foglalkozott. A több száz főt vonzó tavaszi Médiapiac a média és a marketingkommunikáció aktuális trendjeit foglalja össze. Ősszel a Digitália elsősorban a technológiai fejlődésnek a kommunikációs szektorra gyakorolt hatásával és az új lehetőségek hatékony kihasználásával foglalkozik. Idén a Médiapiac újabb szakmai rendezvényekkel, workshopokkal bővíti kínálatát.Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából