2018. február 23.

Szalai Sára lett az ACG Business Unit Directora

2018 februárjától új pozícióban, Business Unit Directorként folytatja munkáját az ACG-ben Szalai Sára. A szakember a kinevezést megelőzően Group Account Directori feladatokat látott el az ügynökségnél.

Szalai Sára 2014 óta dolgozik az ACG-nél, anno a Soproni márkára érkezett senior accountként. A Laboratory-ból érkező kiváló ügyfélkapcsolati szakember gyorsan lépdelt előre az ügynökségben, az érkezését követő évben már a márka Account Directori feladatait látta el, majd 2 évre rá Group Account Director pozícióba lépett, és átvette többek között a teljes Heineken portfólió menedzselését, az idei évtől pedig Business Unit Directorként folytatja munkáját.

Szalai Sára - ACG
Szalai Sára - ACG

„Sára hihetetlenül ambiciózus és nagyon tehetséges client service szakember.

Jó vezetői és kifinomult projektmenedzsment készségeinek köszönhetően folyamatosan nőnek, fejlődnek körülötte a projektek, amik neki és csapatának köszönhetően idénre olyan mértékűvé nőttek, hogy önálló business unittá váltak az ACG portfóliójában. Sára a jövőben Business Unit Directorként új üzletfejlesztési feladatok mellett komplexen felel márkái teljesítményéért és ügyfélelégedettségéért, a csapata fejlesztéséért, illetve a hatékony, eredményes működéséért” – olvasható Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezető-alapítójának álláspontja a kinevezés kapcsán.