2014. január 17.

Szávuly Krisztián a Microsoftnál

Kinevezése révén elsősorban a hazai alkalmazásfejlesztőket kívánja megszólítani a cég.

Kinevezése révén elsősorban a hazai alkalmazásfejlesztőket kívánja megszólítani a cég.
Szávuly Krisztián

Szávuly Krisztián Audience Marketing Managerként folytatja a Microsoft platform és fejlesztési evangelista csapatánál. Feladata a stratégiailag fontos célcsoportok elérésének javítása lesz. Ez elsősorban a hazai alkalmazásfejlesztőket takarja, akiknek azt kívánják megmutatni, hogy milyen üzleti előnyökkel jár, ha Microsoft platformokat választanak - közölte a cég.

A szakember több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik értékesítési stratégiák kialakítása, marketing, online- és tartalommarketing területén, amelyet a UPC Magyarországnál, a Magyar Telekomnál és a Sanománál szerzett. A Microsoft DPE csapatának tagjaként a Microsoft platformok penetrációjának növelése lesz a fő feladata az IT szakemberek, független szoftverfejlesztők és -forgalmazók mellett az egyetemi hallgatók és startupok körében is, egyben ezek elvárásait is közvetíti majd a Microsoft menedzsmentje és fejlesztői felé.

 

 

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.