2014. január 17.

Szávuly Krisztián a Microsoftnál

Kinevezése révén elsősorban a hazai alkalmazásfejlesztőket kívánja megszólítani a cég.

Kinevezése révén elsősorban a hazai alkalmazásfejlesztőket kívánja megszólítani a cég.
Szávuly Krisztián

Szávuly Krisztián Audience Marketing Managerként folytatja a Microsoft platform és fejlesztési evangelista csapatánál. Feladata a stratégiailag fontos célcsoportok elérésének javítása lesz. Ez elsősorban a hazai alkalmazásfejlesztőket takarja, akiknek azt kívánják megmutatni, hogy milyen üzleti előnyökkel jár, ha Microsoft platformokat választanak - közölte a cég.

A szakember több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik értékesítési stratégiák kialakítása, marketing, online- és tartalommarketing területén, amelyet a UPC Magyarországnál, a Magyar Telekomnál és a Sanománál szerzett. A Microsoft DPE csapatának tagjaként a Microsoft platformok penetrációjának növelése lesz a fő feladata az IT szakemberek, független szoftverfejlesztők és -forgalmazók mellett az egyetemi hallgatók és startupok körében is, egyben ezek elvárásait is közvetíti majd a Microsoft menedzsmentje és fejlesztői felé.

 

 

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.