2011. január 28.

Szávuly Krisztián a Thinkdigital élén

A szakember a Sanomától érkezett, korábban az Origónál is dolgozott. Feladata a magyarországi iroda irányítása, a sales house piacra vezetése lesz.

A szakember a Sanomától érkezett, korábban az Origónál is dolgozott. Feladata a magyarországi iroda irányítása, a sales house piacra vezetése lesz.

Szávuly Krisztián lett a nemrégi piacra lépett Thinkdigital hazai irodájának vezetője. Feladata a többek között a Facebook, LinkedIn, Miniclip és a MySpace felületeit értékesítő sales house magyarországi piacra vezetése lesz, illetve a portfoliót hazai minőségi portálokkal is bővíteni kívánják.

Az online szakember korábban az Origo, majd a Sanoma Budapest lapigazgatója volt. „Az általunk képviselt Facebook iránt már most kiemelt az érdeklődés, hisz nagy elérés mellett látványos megoldásokat is kínál, ám ezek kihasználásához nemzetközi szaktudás szükséges - a Facebookon ott lenni olyan, mintha a világ legforgalmasabb utcájában nyitnánk boltot. A nemzetközi weboldalak mellett ugyanakkor hazai portfoliót is építünk minőségi hazai site-okból, az első együttműködéseket nemsokára be is jelentjük" - mondta el kinevezése kapcsán.

A Thinkdigital 2006-ban alakult meg Görögországban. A görög és a magyar piac mellett mostanra Cipruson, Bulgáriában és Romániában van jelen.

 

Címkék: thinkdigital

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.