2011. július 20.

Szávuly a UPC-nél

A Thinkdigital még keresi az alig fél évet ott töltő szakember utódját.

A Thinkdigital még keresi az alig fél évet ott töltő szakember utódját, adta hírül a Computerworld.

A Computerworld adta hírül, hogy a UPC Hungary elcsábította Szávuly Krisztiánt, aki 2002 és 2006 között a T-Online webszolgáltatások vezetőjeként, majd 2010-ig a Sanoma Budapest online lapigazgatójaként tevékenykedett, idén január közepétől pedig - a Facebook, a MySpace és a Linkedin közösségi oldalak reklámértékesítését is ellátó - Thinkdigital internetes sales house country menedzsere volt. Szávuly a televíziós műsorterjesztéssel, távközléssel, internettel foglalkozó cégnél Head of Online, azaz online vezetői pozícióba került.

Új feladatkörével kapcsolatban a szakember azt mondta, jelenleg a upc.hu-ra (és az ahhoz kapcsolódó online webshopra és tartalmakra) kell koncentrálnia, de "a munka dandárja az online kommunikációs kampányok lesznek, amit nemzetközi és hazai szinten is nagyon professzionálisan kivitelez a UPC". A Thinkdigitalnál egyelőre keresik Szávuly Krisztián utódját. Ideiglenesen Dunavölgyi Zsolt értékesítési igazgató vette át a távozó vezető feladatait.

 

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

6 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.