2011. július 20.

Szávuly a UPC-nél

A Thinkdigital még keresi az alig fél évet ott töltő szakember utódját.

A Thinkdigital még keresi az alig fél évet ott töltő szakember utódját, adta hírül a Computerworld.

A Computerworld adta hírül, hogy a UPC Hungary elcsábította Szávuly Krisztiánt, aki 2002 és 2006 között a T-Online webszolgáltatások vezetőjeként, majd 2010-ig a Sanoma Budapest online lapigazgatójaként tevékenykedett, idén január közepétől pedig - a Facebook, a MySpace és a Linkedin közösségi oldalak reklámértékesítését is ellátó - Thinkdigital internetes sales house country menedzsere volt. Szávuly a televíziós műsorterjesztéssel, távközléssel, internettel foglalkozó cégnél Head of Online, azaz online vezetői pozícióba került.

Új feladatkörével kapcsolatban a szakember azt mondta, jelenleg a upc.hu-ra (és az ahhoz kapcsolódó online webshopra és tartalmakra) kell koncentrálnia, de "a munka dandárja az online kommunikációs kampányok lesznek, amit nemzetközi és hazai szinten is nagyon professzionálisan kivitelez a UPC". A Thinkdigitalnál egyelőre keresik Szávuly Krisztián utódját. Ideiglenesen Dunavölgyi Zsolt értékesítési igazgató vette át a távozó vezető feladatait.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.