2013. április 12.

Személyi változás és megújulás az EST MEDIA-nál

Áprilistól Schindler Endre tölti be a sales és marketing igazgatói posztot. Emellett kezdetét vette egy termékmegújulási hullám a cégnél.

Áprilistól Schindler Endre tölti be az EST MEDIA sales és marketing igazgatói posztját. Emellett kezdetét vette egy termékmegújulási hullám is a cégnél.
Schindler Endre
Schindler Endre

Schindler Endre személyében régi-új értékesítési igazgatót igazolt a programkalauzairól ismert médiacég.

Schindler Endre, aki az elmúlt időszakban tanácsadóként tevékenykedett, jól ismert a magyar reklámszakmában, ráadásul 2007 és 2010 között már hasonló pozíciót töltött be a cégnél. Mostantól ismét ő irányítja a cégcsoport programkalauz márkáinak magyarországi reklám- és szponzorációs tevékenységét. Az új vezető alapvető feladata az értékesítési tevékenység megerősítése, hatékonyságának növelése lesz, melyet részben a tevékenység átalakítása révén, részben a cégcsoport által gondozott multiplatform out-of-home médiaeszközök piaci pozícionálásának megváltoztatásával kíván majd elérni.

„Örömmel fogadtam a felkérést, hiszen a Pesti Est nem csak egy pályafutásom állomásai közül, számomra mindig is különleges maradt ez brand, ez a cég. Habár a piaci környezet jelentősen megváltozott azóta, meggyőződésem, hogy a hazai média és reklámpiacon továbbra is fontos helye van az EST MEDIA termékeinek. Az értékesítési csapattal máris sok tervünk, ötletünk van a márkák megerősítésére.” – mondta el Schindler Endre.

„Nagy öröm, hogy ismét cégünk csapatában üdvözölhetjük Endrét, akinek korábbi tevékenysége igen sikeres volt a társaságnál. Hosszú beszélgetések előzték meg a megállapodást, amelyek során meggyőződtünk arról, hogy ugyanúgy látjuk a médiapiacot és azon belül a programkalauzok szűkebb területét. Endre személyében igazi dinamikus, rátermett vezetőt kap a tavalyi év során kialakított értékesítési csapat, és ez fontos lépés az idei célok elérése felé” – tette hozzá Pankotai Csaba az nyrt. vezérigazgatója.

Tegnaptól egyébként teljesen megújult formában jelenik meg a Pesti Est és az országos Est Lapok, első elemeként a cégcsoport média portfóliója jelentős modernizálásának. Ezt követi hamarosan a mobilEST 2.0 érkezése, majd az átalakuló www.est.hu. A megújulással a nyomtatott termékek szorosabban működnek együtt a digitális platformokkal, értékesebb tartalmat, könnyebb kezelhetőséget kínálva a márka fogyasztóinak.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a Kossuth rádióban

2 órája

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

. ajánlásával