2012. szeptember 27.

Személyi változások az Adaptive Mediánál

Bennó Kata és Szabó Ákos kapott új feladatkört a sales house-nál.

Bennó Kata és Szabó Ákos kapott új feladatkört a sales house-nál.
Bennó Kata

Bennó Kata partnerkapcsolati vezetőként folytatja szeptembertől az Adaptive Mediánál. A pozícióban ő felel a médiatulajdonos, illetve stratégiai szolgáltató partnerekkel való operatív kapcsolattartásért. Feladata elsősorban a portfoliótag kiadókkal kialakított együttműködések hatékonyságának biztosítása, illetve az értékesítést támogató rendszerekkel összefüggő projektek szervezése.

"A fő célom, hogy az Adaptive Media továbbra is piacvezető legyen a szakmai újítások terén, köztük az újfajta rich media formátumok meghonosításában és az egyedi, hirdetőkre és kiadványokra szabott megoldások kivitelezésében. Szeretnék hatékonyan küzdeni a magyar online médiafelületek elértéktelenítése ellen, és meggyőződésem, hogy a médiaportfóliónk olyan zászlóshajókkal mint a PORT.hu vagy az MSN Mai Nap erre minden lehetőséget meg is ad" - mondta el kinevezése kapcsán Bennó Kata.

Bennó Kata a Külker Online-nál kezdte pályafutását, ahol főszerkesztőként és a hirdetésértékesítés irányítójaként egyaránt tapasztalatot szerzett. 2008 óta az Adaptive Media értékesítési csapatának tagja.

További változás, hogy Szabó Ákos az üzletfejlesztési terület mellett ezentúl az online értékesítés irányításáért is felel. A szakember 2010-től dolgozik üzletfejlesztési vezetőként a sales house-nál, melyhez 2009-ben csatlakozott vezetői tanácsadóként. 2000 és 2008 között az Index értékesítési és marketingigazgatója volt. 2009 óta az IAB Hungary elnökségében képviseli a sales house-t, 2010-ben az IBS digitális marketing képzésének alapítója, 2011-ben a Reklámkonferencia szakmai igazgatója volt.

A változások mögött az Adaptive Media nyári szervezeti átalakítása áll. Az online üzletfejlesztési és értékesítési területek irányítását Szabó Attila korábbi értékesítési vezető júliusi távozása után egységesítették.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.