2012. szeptember 27.

Személyi változások az Adaptive Mediánál

Bennó Kata és Szabó Ákos kapott új feladatkört a sales house-nál.

Bennó Kata és Szabó Ákos kapott új feladatkört a sales house-nál.
Bennó Kata

Bennó Kata partnerkapcsolati vezetőként folytatja szeptembertől az Adaptive Mediánál. A pozícióban ő felel a médiatulajdonos, illetve stratégiai szolgáltató partnerekkel való operatív kapcsolattartásért. Feladata elsősorban a portfoliótag kiadókkal kialakított együttműködések hatékonyságának biztosítása, illetve az értékesítést támogató rendszerekkel összefüggő projektek szervezése.

"A fő célom, hogy az Adaptive Media továbbra is piacvezető legyen a szakmai újítások terén, köztük az újfajta rich media formátumok meghonosításában és az egyedi, hirdetőkre és kiadványokra szabott megoldások kivitelezésében. Szeretnék hatékonyan küzdeni a magyar online médiafelületek elértéktelenítése ellen, és meggyőződésem, hogy a médiaportfóliónk olyan zászlóshajókkal mint a PORT.hu vagy az MSN Mai Nap erre minden lehetőséget meg is ad" - mondta el kinevezése kapcsán Bennó Kata.

Bennó Kata a Külker Online-nál kezdte pályafutását, ahol főszerkesztőként és a hirdetésértékesítés irányítójaként egyaránt tapasztalatot szerzett. 2008 óta az Adaptive Media értékesítési csapatának tagja.

További változás, hogy Szabó Ákos az üzletfejlesztési terület mellett ezentúl az online értékesítés irányításáért is felel. A szakember 2010-től dolgozik üzletfejlesztési vezetőként a sales house-nál, melyhez 2009-ben csatlakozott vezetői tanácsadóként. 2000 és 2008 között az Index értékesítési és marketingigazgatója volt. 2009 óta az IAB Hungary elnökségében képviseli a sales house-t, 2010-ben az IBS digitális marketing képzésének alapítója, 2011-ben a Reklámkonferencia szakmai igazgatója volt.

A változások mögött az Adaptive Media nyári szervezeti átalakítása áll. Az online üzletfejlesztési és értékesítési területek irányítását Szabó Attila korábbi értékesítési vezető júliusi távozása után egységesítették.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.