2012. szeptember 27.

Személyi változások az Adaptive Mediánál

Bennó Kata és Szabó Ákos kapott új feladatkört a sales house-nál.

Bennó Kata és Szabó Ákos kapott új feladatkört a sales house-nál.
Bennó Kata

Bennó Kata partnerkapcsolati vezetőként folytatja szeptembertől az Adaptive Mediánál. A pozícióban ő felel a médiatulajdonos, illetve stratégiai szolgáltató partnerekkel való operatív kapcsolattartásért. Feladata elsősorban a portfoliótag kiadókkal kialakított együttműködések hatékonyságának biztosítása, illetve az értékesítést támogató rendszerekkel összefüggő projektek szervezése.

"A fő célom, hogy az Adaptive Media továbbra is piacvezető legyen a szakmai újítások terén, köztük az újfajta rich media formátumok meghonosításában és az egyedi, hirdetőkre és kiadványokra szabott megoldások kivitelezésében. Szeretnék hatékonyan küzdeni a magyar online médiafelületek elértéktelenítése ellen, és meggyőződésem, hogy a médiaportfóliónk olyan zászlóshajókkal mint a PORT.hu vagy az MSN Mai Nap erre minden lehetőséget meg is ad" - mondta el kinevezése kapcsán Bennó Kata.

Bennó Kata a Külker Online-nál kezdte pályafutását, ahol főszerkesztőként és a hirdetésértékesítés irányítójaként egyaránt tapasztalatot szerzett. 2008 óta az Adaptive Media értékesítési csapatának tagja.

További változás, hogy Szabó Ákos az üzletfejlesztési terület mellett ezentúl az online értékesítés irányításáért is felel. A szakember 2010-től dolgozik üzletfejlesztési vezetőként a sales house-nál, melyhez 2009-ben csatlakozott vezetői tanácsadóként. 2000 és 2008 között az Index értékesítési és marketingigazgatója volt. 2009 óta az IAB Hungary elnökségében képviseli a sales house-t, 2010-ben az IBS digitális marketing képzésének alapítója, 2011-ben a Reklámkonferencia szakmai igazgatója volt.

A változások mögött az Adaptive Media nyári szervezeti átalakítása áll. Az online üzletfejlesztési és értékesítési területek irányítását Szabó Attila korábbi értékesítési vezető júliusi távozása után egységesítették.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.