Az Atmedia növekvő csatorna-portfóliójának és folyamatosan bővülő csapatának irányítását szervezeti és személyi változásokkal is erősíti. Faludi Péter távozik a cégtől.

Erdélyiné Balogh Erzsébet (a képen) több mint két évtizedes reklámértékesítői tapasztalattal 2016 februárjától az Atmedia munkatársa. Első feladata a non-spot csapat felépítése volt, majd a csapattal közösen annak a 24 csatornának a képviselete a hirdetői piacon, amelyek non-spot felületei az Atmediához tartoznak.

Müller-Petri Andrea a médiaügynökségi piacon, majd médiaértékesítésben szerzett tapasztalatokkal 2012 decemberében csatlakozott az Atmediához és 2016 januárjától a csatorna management csapatot vezeti.

További változás, hogy Faludi Péter értékesítési igazgató saját döntése alapján 2016. május 31-én távozik az Atmediától, mivel új területen kívánja tudását és tapasztalatait kamatoztatni. Az átmeneti időszakban, amíg utódlásáról nem születik döntés, a felmerülő feladatokat helyettesítéssel oldja meg a vállalat. Az Atmedia a helyzetet kihasználja arra is, hogy a jövőbeli tervek és kihívások fényében átgondolja szervezeti felépítését. Ebben segít Rozsnyai Szilvia, aki - szintén több évtizedes médiapiaci tapasztalattal - 2016 májusában HR igazgatóként csatlakozott a csapathoz. Feladata a jelentős létszámnövekedésből adódó HR-feladatok megoldása, a humán menedzsment folyamatok kialakítása.