A HVG és a hvg.hu szerkesztősége közösen foglalt állást Sztaniszláv András főszerkesztői kinevezése ellen.

A HVG és a hvg.hu élére tegnap neveztek ki új, integrált főszerkesztőt, Sztaniszláv András személyében, azonban a lap szerkesztősége nem támogatta a döntést. A kiadó vezetője és a januártól integráltan működő szerkesztőség megállapodott arról, hogy egy átmeneti időre négyfős közös szerkesztőbizottság irányítja majd a lapot és a site-ot. A szerkesztőbizottság tagjai: Jakus Ibolya, Neizer Anita, Juhász Gábor, Nagy Iván Zsolt.

A megállapodás értelmében az integrált főszerkesztő kinevezéséig tart a testület mandátuma. Ez idő alatt a kiadó vezetése és a szerkesztőségi irányító testület szorosan együttműködik az integráció megvalósításában – írja a hvg.hu.

Sztaniszláv András múltjáról - kinevezését követően - a Mandiner és a Válasz.hu hozott nyilvánosságra részleteket, amelyek a Medgyessy-közeliségtől a Welsz Tamásnak értékesített szlovákiai cégekig terjedtek, ez vezethetett a munkatársak bizalomvesztéséhez.

1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója

8 órája

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. A díjat idén Virág Viktor, a MADS alapítója nyerte el.