2013. július 30.

Szervezeti átalakítások a Sanománál

A korábbi hat helyett négy vezető irányítja a kereskedelmi területeket.

A korábbi hat helyett négy vezető irányítja a kereskedelmi területeket.

Egyszerűsíti kereskedelmi igazgatósága működését a Sanoma Media. A cég közlése szerint júliustól hat vezető helyett négyen irányítják a kereskedelmi területeket. Közülük hármat házon belülről neveztek ki vagy erősítettek meg a korábbi pozícióban, a negyedik szakember keresése pedig még folyamatban van. Az átszervezéstől Steff József kereskedelmi igazgató gördülékenyebb működést és nagyobb átláthatóságot vár.

Egy kézbe kerül a teljes magazin, online és BTL értékesítés ügynökségi és direkt vonalának irányítása. A terület felelőse a Sanoma Mediához két évvel ezelőtt ügynökségi oldalról érkező Márkus Kriszta, digitális és magazinértékesítési igazgató lesz.

Jákó Eszter üzleti kommunikációs igazgató szakterülete a kommunikáció, a back office-ok, a piackutatás, a rendezvényszervezés, valamit a hirdetési termékfejlesztés. Egy kézben összpontosul nála a teljes vállalati kommunikáció (PR és B2B marketingkommunikáció).

A televíziós értékesítésért továbbra is a korábban a teljes terület felépítését is irányító May József TV értékesítési igazgató felel. A digitális szolgáltatások értékesítése a közeljövőben önálló vezetőt kap, a pozíció betöltése jelenleg folyamatban van - közölték.

"Fontos számunkra, hogy a hirdető partnereink ne egy nehezen kiismerhető labirintusban, hanem egy könnyen áttekinthető, modern szolgáltató központban érezzék magukat nálunk. Hosszú távú céljainkat szolgálja a jelenlegi átszervezés, amelynek köszönhetően a hirdetőink még inkább átélhetik, hogy a Sanoma Media értéket, élményt, és nem utolsó sorban elérést biztosít a számukra" – nyilatkozta Steff József.

A Sanoma utoljára 2011 októberében szervezte át kereskedelmi igazgatóságát. Az akkor kinevezett vezetők közül Martis István, Ritter Tamás és Berkes Bálint nem szerepel a jelenlegi névsorban.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a Kossuth rádióban

13 órája

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

. ajánlásával