2013. május 31.

Szervezeti változás a H2Online-nál

A H2Online Kft. online kommunikációs és marketing ügynökség vezetése 2013. június 1-vel átalakul.

A H2Online Kft. online kommunikációs és marketing ügynökség vezetése 2013. június 1-vel átalakul.

Mintegy 5 éves ügyvezetés után Lukács Katalin távozik a cég éléről és helyét a cég két alapító-tulajdonosa, Komjáthy Krisztina és Gyarmati Gábor veszik át.

Kata 2006-ban csatlakozott a Szinapszis cégcsoporthoz, és 2008 óta az ügynökség ügyvezető pozícióját töltötte be. Nevéhez fűződik a WEBBeteg.hu egészségportál 2008-as elindítása, amely mára Magyarország egyik leglátogatottabb, kifejezetten orvosszakmai tartalmat szolgáltató laikus egészségügyi oldala. Kata 2013. május 31-ét követően új területen, a Szinapszis cégcsoporton kívül szeretné tudását és tapasztalatait kamatoztatni.

A H2Online Kft. működésének operatív vezetése ezt követően Komjáthy Krisztinára hárul, aki egyben a DrPortal.hu zárt orvos-szakmai weboldalt működtető Pearl Hungary Kft. ügyvezetője is. Ezzel a döntéssel a vezetőség célja a laikus és orvos-szakmai kommunikáció minél hatékonyabb, szinergikusabb együttműködésének elősegítése, erősítése, amelyet egy, az eddigieknél nagyobb létszámú, egészségügyi online kommunikációra specializáltan felállított, önálló account csapat is támogat.

Az ügyvezetői feladatokat június 1-jétől Gyarmati Gábor látja el, aki a cég tulajdonosaként eddig is aktívan részt vett a cég életének működésében. A tervek szerint az ügynökség a jövőben még inkább támaszkodik Gábor nemzetközi frontokon megszerzett tapasztalataira, aki a külföldi és hazai konferenciák rendszeres előadójaként, résztvevőjeként széles körű ismeretekkel, innovatív ötletekkel rendelkezik a szakmai-laikus egészségügyi online kommunikációs trendek, lehetőségek területén. Gábor a Health 2.0 Hungary Chapter vezetőjeként a Health 2.0 Europe konferencia tanácsadói testületének tagja.

„Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

8 órája

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.