2014. március 24.

Szervezeti változás a Viasatnál

Szabó András a VIASAT3 és VIASAT6 új vezérigazgatója. Farsang Péter közös megegyezéssel elhagyja a céget.

Szabó András a VIASAT3 és VIASAT6 új vezérigazgatója. Farsang Péter közös megegyezéssel elhagyja a céget.
Szabó András

Szabó András a mai naptól a VIASAT3 és VIASAT6 csatornák mellett a vállalat egyéb csatornáiért, illetve a VIASAT Nature, VIASAT Explorer, VIASAT History terjesztéséért is felel.

A vezetőváltás tükrözi az MTG magyarországi stratégiájának irányváltását.

Szabó András karrierjét a médiában a Paprika Latino-nál kezdte. A közép-kelet európai régió legnagyobb műsorgyártó vállalatának operatív igazgatójaként a cég fejlődéséért felelt több mint három évig. Miután 2012-ben a Modern Times Group (MTG) felvásárolta a Paprika Latino-t, András csatlakozott az MTG-hez üzlet- és tartalomfejlesztési igazgatóként. Médiakarrierje előtt befektetési és stratégiai tanácsadóként dolgozott több országban.

A tartalomfejlesztési feladatkört az MTG-nél Csizmadia Márta veszi át. A szakember 2013-ban csatlakozott a Paprika Latino-hoz, mint értékesítési és tartalomfejlesztési igazgató. Előtte több mint négy évet dolgozott Londonban a Zodiak Rights értékesítési vezetőjeként. Közvetlen felettese Marek Singer, az MTG Közép-Európáért felelős alelnöke lesz.

Farsang Péter, a Viasat Hungária Zrt. korábbi vezérigazgatója 12 év után közös megegyezéssel hagyja el a céget.

„Szeretném megköszönni Péter elkötelezettségét, mellyel hozzájárult a Viasat sikeréhez Magyarországon. Sok sikert kívánok neki a jövőben” – nyilatkozta Marek Singer.