Az ügynökségnél házon belül neveztek ki új vezetőket, amit az elmúlt időszakban folyamatosan gyarapodó ügyfélkör, valamint az ezzel párhuzamosan növekvő ügynökségi létszám is indokolt - írják.

A kinevezéseket követően Stefanics Annamária client service director, Négyesi Tamás business development director, Fáy Borbála account director, Kobza Attila web development director, Püsök Ruben pedig social media group head pozícióban folytatja munkáját.

Stefanics Annamária

Annamária egy évvel ezelőtt account directorként csatlakozott a Mediator csapatához, korábban pedig olyan ügynökségeknél dolgozott, mint a DDB, a Geometry Global, a Havas Worldwide, az Isobar, illetve a Brigthly. Client service directorként fő feladata az account csapat vezetése, fejlesztése és az ügyfélélmény professzionális megvalósítása lesz.

Stefanics Annamária


Négyesi Tamás

Négy éve lett a csapat tagja, amikor social media managerként a social osztály elindítása és felépítése volt a feladata. Ennek eredményeként mára kiépült egy 11 fős social csapat, amely több mint 20 márkán dolgozik. Új pozíciójában a social media divízió stratégiai irányítása mellett Tamás felel a new business és tender folyamatok fejlesztéséért és optimalizálásáért.

Négyesi Tamás

Kobza Attila

Több éve erősíti a Mediátor csapatát, korábban pedig vállalati oldalon szerzett tapasztalatot IT fejlesztői területen. Az elmúlt években vezető fejlesztőként az ügyfelek számára készülő online és mobil megoldások tervezése és elkészítése tartozott hozzá. Web development directorként a fejlesztői csapat stratégiai irányítása, új, innovatív megoldások kifejlesztésének a felügyelete, valamint az IT projektek teljes körű tervezése lesz a fő feladata.

Kobza Attila


Fáy Borbála

Sokéves reklámügynökségi tapasztalattal rendelkezik, korább olyan ügynökségeknél dolgozott, mint a Republic Group és a Carbon Group. A Mediatorhoz közel két éve csatlakozott senior account managerként. Mostani kinevezését követően account directorként a hozzá tartozó account csapat irányítása, az ügyfelek kampányainak stratégiai tervezése és a megvalósításának felügyelete tartozik a feladatai közé.

Fáy Borbála


Püsök Ruben

2016-ban csatlakozott senior social media managerként, előtte pedig a Mediacomnál és kisebb ügynökségeknél dolgozott social media és PPC manager pozíciókban. Kinevezése után a social media group head pozícióban a hozzá tartozó ügyfelek social feladatainak az irányításáért felelős. Feladatai közé tartozik az ügyfelek közösségi média felületeinek menedzselése, hirdetések futtatása, piaci trendek követése, kampány és éves stratégiák kidolgozása és kapcsolattartás az ügyfelekkel.

Püsök Ruben

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.