2018. március 12.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.

A marketing csapat irányítását a jövőben is Táborszki Mária, Sr. Marketing Manager látja el, kibővített, Szerbia és Montenegróra is kiterjedő feladatkörrel. Jelentős változás, hogy a teljes hazai - offline és online – média irányítását Végh-Kósa Anita veszi át, aki 2016. június 15-e óta az Avon PR & Digital Manageri pozícióját töltötte be. Az új csapatstruktúrában Végh-Kósa Anita irányítása alatt, az offline reklámok tervezéséért, adaptálásáért, illetve a content marketing kampányok megvalósításáért Irtó-Plóza Mónika, PR & Advertising Supervisor, illetve Bartos Anita, PR & Advertising Specialist felel. Kardics Beáta, aki korábban a Pannónia csoport Marketing Aktivációs vezetőjeként többek között az offline médiatervezést és kampánymenedzsmentet is irányította, az átszervezést követően új területen, a hazai Értékesítés Támogatás vezetőjeként folytatja pályafutását.

„A szervezeti átalakulással az AVON Magyarország kommunikációja az offline és online média tekintetében is egy kézben lesz. Ez nyilván nagy kihívás számunkra, ugyanakkor hatalmas szinergialehetőséget látunk benne. Célunk hogy az egyes területeken – legyen az offline vagy online, reklám vagy PR - a leghatékonyabb megoldásokat találjuk meg, illetve ezek összehangolásával a kommunikációnk egy még magasabb szintre lépjen és még hatékonyabban segítse Tanácsadóink tevékenységét”- mondta el Végh-Kósa Anita.

Kreatívvezetőt igazolt a ti:me Agency

2019. szeptember 11.

Weinberger Roland a tizenöt éves múlttal rendelkező 2Republic ügynökségből idén májusban ti:me Agency-vé átpozícionált ügynökséghez érkezett.