2011. március 17.

Szóvivőt nevezett ki az MTVA

A most kinevezett szakember korábban az MTV és a Duna TV képernyőse volt, és megfordult szerkesztő-producerként a TV2-nél is.

A most kinevezett szakember korábban az MTV és a Duna TV képernyőse volt, és megfordult szerkesztő-producerként a TV2-nél is.
Cserháti Ágnes

Cserháti Ágnes lesz 2011. március 18-tól a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szóvivője és kommunikációs igazgató-helyettese. Fő feladata a közmédia-rendszer átalakítását érintő legfontosabb lépések, folyamatok és eredmények bemutatása.

"Olyan munkatársat kerestünk erre a feladatra, aki televíziós és kommunikációs területen egyaránt sok tapasztalatot szerzett. Cserháti Ágnes jól ismeri a műsorkészítést és a műsorvezetést, mindkét közszolgálati intézménynél, a Magyar Televíziónál és a Duna Televíziónál is dolgozott" - kommentálta a kinevezést Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója.

"Szívesen vállaltam ezt az izgalmas munkát, mert úgy érzem, részese lehetek valami új születésének, amire televíziósként már régen vágytam. A közszolgálat jövője az összehangolt munkán, az ésszerű tevékenységen, az előttünk álló kihívások megvalósításán és megválaszolásán is múlik" - nyilatkozta Cserháti Ágnes.

A frissen kinevezett szóvivő 1995 és 2009 között a Magyar Televízió kötelékében dolgozott, ezzel párhuzamosan 2006-2007-ben a Duna TV műsorvezetője, hírolvasója volt, többek között a Reggelt is vezette. 2008-2009-ben a TV2-nél is megfordult, mint a szponzorfinanszírozott műsorok főszerkesztője, producere.

Címkék: mtva MTV duna tv tv2

Igazságot az Y generációnak!

1 napja

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.