2013. január 11.

Szujó Zoltán lesz a Forma-1 kommentátora

Mezei Dánielt váltja a kommentátori székben. Szujó eddig is dolgozott a közvetítéseken, mint helyszíni riporter.

Mezei Dánielt váltja a kommentátori székben. Szujó eddig is dolgozott a közvetítéseken, mint helyszíni riporter.

A 2013-as világbajnoki sorozat kommentátora Szujó Zoltán lesz Mezei Dániel helyett. A kommentátori szerep új a sportriporternek, a téma viszont korántsem: tudósító riporterként 11. F1-es szezonján van túl. Az MTVA utazó stábjában Bobák Róbert váltja. Az állandó szakkomentátor továbbra is Wéber Gábor lesz, a szakértői gárdában pedig Kiss Norbert kamionversenyző, a tavalyi szezont a GP3-as sorozatban végig versenyző Kiss Pál Tamás és a túraautó-világbajnok Michelisz Norbert kapnak helyet.

"Nagy várakozással és izgatottsággal nézek a szezon elé, óriási lehetőség ez, de legalább ugyanakkora kihívás is, mert kommentátori szerepben másra kell figyelnem és máshogyan kell feldolgoznom az eseményeket, mint riporterként. Egyébként a 2012-es szezonban már belekóstoltam kicsit a kommentálásba, élőben jelentkeztem és tudósítottam a Kossuth Rádióban. Kommentátorként olyan elődök nyomdokaiba léphetek, mint Dávid Sándor, Frankl András, id. Knézy Jenő vagy éppen Palik László, de itt nem áll meg a feladatköröm, az MTVA egész F1-es stábját is nekem kell majd összefognom" - mondta el Szujó Zoltán.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

5 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.