2013. január 11.

Szujó Zoltán lesz a Forma-1 kommentátora

Mezei Dánielt váltja a kommentátori székben. Szujó eddig is dolgozott a közvetítéseken, mint helyszíni riporter.

Mezei Dánielt váltja a kommentátori székben. Szujó eddig is dolgozott a közvetítéseken, mint helyszíni riporter.

A 2013-as világbajnoki sorozat kommentátora Szujó Zoltán lesz Mezei Dániel helyett. A kommentátori szerep új a sportriporternek, a téma viszont korántsem: tudósító riporterként 11. F1-es szezonján van túl. Az MTVA utazó stábjában Bobák Róbert váltja. Az állandó szakkomentátor továbbra is Wéber Gábor lesz, a szakértői gárdában pedig Kiss Norbert kamionversenyző, a tavalyi szezont a GP3-as sorozatban végig versenyző Kiss Pál Tamás és a túraautó-világbajnok Michelisz Norbert kapnak helyet.

"Nagy várakozással és izgatottsággal nézek a szezon elé, óriási lehetőség ez, de legalább ugyanakkora kihívás is, mert kommentátori szerepben másra kell figyelnem és máshogyan kell feldolgoznom az eseményeket, mint riporterként. Egyébként a 2012-es szezonban már belekóstoltam kicsit a kommentálásba, élőben jelentkeztem és tudósítottam a Kossuth Rádióban. Kommentátorként olyan elődök nyomdokaiba léphetek, mint Dávid Sándor, Frankl András, id. Knézy Jenő vagy éppen Palik László, de itt nem áll meg a feladatköröm, az MTVA egész F1-es stábját is nekem kell majd összefognom" - mondta el Szujó Zoltán.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.