2010. szeptember 27.

TV2: Simon Zsolt az új vezér

Simon Zsolt veszi át Várdy Zoltántól a TV2 vezérigazgatói posztját – jelentette be a társaság pár nappal azt megelőzően, hogy lejárt Várdy mandátuma.

Simon Zsolt veszi át Várdy Zoltántól a TV2 vezérigazgatói posztját – jelentette be a társaság pár nappal azt megelőzően, hogy lejárt Várdy mandátuma. Az új vezető kinevezése október 25-től hatályos.

A tizenöt éves szakmai múlttal rendelkező topmenedzser a MEC médiaügynökség ügyvezető igazgatói pozíciójából érkezik az országos kereskedelmi csatorna élére.

Az általa 2000 óta vezetett médiaügynökség, a MEC (előző nevén Mediaedge:CIA) az utóbbi tíz évben folyamatos fejlődésen és növekedésen ment keresztül: 2007 óta a magyar hirdetői iparág legjobb munkahelye (a Hewitt Associates felmérése alapján), 20 százalékos piaci részesedésével a legnagyobb médiaügynökség, és a nemzetközi MEC hálózat legprofitábilisabb leányvállalata. Irányítása alatt indult el a MEC hálózaton belül elsőként a vállalat márkázott tartalmakkal és műsorkereskedelemmel foglalkozó díviziója, amely modellt azóta világszinten átvettek.

A 15 éves médiaügynökségi múlttal rendelkező Simon Zsolt 2006-tól a MEC kelet-közép európai vezetőjeként nemzetközi szinten is elismert szakembernek számít. Simon Zsolt 37 éves, nős, két gyermek édesapja. Szakmai pályafutását 1992-ben alapított ügynökségével indította, majd 1995-ben csatlakozott a McCann-Erickson média csapatához, ahonnan 2000-ben médiaigazgatóként távozott a Mediaedge:cia ügyvezető igazgatói pozíciójába. Irányítása alatt az ügynökség 2008-ra Magyarország vezető médiaügynökségévé nőtte ki magát a legnagyobb hirdetők és számos szakmai díj megszerzésével („Az év ügynöksége” – Marketing&Media, „A jövő ügynöksége” – TNS, „A leghatékonyabb ügynökség – EFFIE platina díj).

„Örömömre szolgál, hogy Zsolt személyében egy nagy szakmai tapasztalattal rendelkező top menedzser csatlakozik a ProSiebenSat.1 cégcsoporthoz. A magyarországi érdekeltségeink nagyon fontosak számunkra, és a TV2 új vezérigazgatójának nagy szerepe lesz abban, hogy tovább erősítsük a pozíciónkat ebben a régióban. Simon Zsolt szakmai múltja és erős kapcsolatrendszere a média iparágban biztosíték arra, hogy ezt a célunkat elérjük” – idézi a TV2 közleménye Thomas Ebelinget, a ProSiebenSat.1 ügyvezető igazgatóját.

 

 

 

 

Címkék: tv2 önéletrajz

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

12 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.