A talent menedzsmenttel foglalkozó Grandioso új szakmai és pénzügyi befektetővel bővül, egyben nemzetközi vizekre evez.

Talent menedzsment céghez érkezett szakmai és pénzügyi befektetőként Yvonne Dederick. Az eredetileg Grandioso Event–Star–Talent Management Kft. néven indult céget két médiaszakember, Kele Eszter és Szilágyi Adrienne alapította 2015 októberében. Most, másfél évvel az indulás után az új befektető nemzetközi kapcsolataival és tapasztalatával új távlatokat nyithat a cég és az ügyfelek előtt.

Yvonne Dederick tudatosan kereste a befektetési lehetőségeket, olyan fiatal, induló vállalkozásokat, amelyeket lelkes, elszánt és tudatos munkával, az alapítókkal közösen növekedési pályára tud állítani. Így talált rá a Grandiosora is. „A tehetséggondozás mindig szívügyem volt, ezért is támogattam már a TV2 Csoportnál is az ilyen jellegű tevékenységet, a Süss Fel Nap programban például tehetséges gyerekeket juttattunk jövőjüket érintő lehetőségekhez. A Grandioso International Managementtel terjeszkedni szeretnénk nemcsak itthon, hanem külföldön is. Nemzetközi márkát építünk, széleskörű lehetőségeket nyitunk hazai ügyfeleink számára, és a tervek szerint külföldi előadókat is felkarolunk a jövőben. Vannak és lesznek más befektetéseim, más területeken is, de úgy érzem, érzelmileg ez áll hozzám a legközelebb.”

A cég a társulást követően Grandioso International Management néven folytatja a már megkezdett munkát. A jelenlegi portfóliójuk szerint: a televízió, a színház, a zene, a divat és a gasztronómia világából is vannak ügyfeleik. Apáti Bence, Bombera Krisztina, Csézy, Csisztu Zsuzsa, Claudia Aryee Dedei, Gajdos Tamás, Gönczi Gábor, Harsányi Levente, Jaksity Kata, Kalmus Felicián, Rakonczai Imre, Rakonczai Viktor, Sári Évi és Sass Dani is bizalmat szavazott a csapatnak.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.