Az ügynökséghez csatlakozott Szalai Balázs, hogy az új, Wavemaker nevű divíziójának előkészítésén dolgozzon. A szakember korábban a CEMP natív hirdetési csapatának a vezetője volt.

A MEC szeptemberben indítja el Magyarországon is új, Wavemaker nevű egységét, amely adat- és elemzésalapon kínál tartalmi és kreatív megoldásokat az ügyfeleknek. A Wavemaker nemzetközileg 750 szakembert tömörít, és az ügynökség adatgyűjtési és -elemzési, tartalomstratégiai és -előállítási, kreatív, közösségi kommunikációs, szponzorációs, illetve keresőmarketing-tevékenységét fogja össze egyetlen integrált szolgáltatásban – ezáltal adatokon nyugvó, tartalmi fókuszú megoldásokat tud nyújtani az ügyfeleknek. A magyar egységet ketten vezetik majd: Beliczki Róbert, aki jelenleg a MEC Interaction Head of Creative Services pozícióját tölti be, és Szalai Balázs Head of Contentként.

Szalai Balázs az újságírásból érkezett a tartalommarketing területére: 2002-ben kezdett az Indexben, ahonnan rovatvezetőként távozott 2008-ban. Ezután a Kreatív marketingrovat-vezetője, majd vezető szerkesztője lett. Részt vett a PPH (a Kreatív kiadója) tartalommarketing-ügynökségének, a Starskinak a létrehozásában, majd 2013-ban visszatért a CEMP-hez. 2014-ben vezetésével létrejött a CEMP natív hirdetési divíziója (jelenleg CEMP Brand&Content), amelyet ez év januárjáig irányított, majd a CEMP és a Next Wave Europe ügynökség stratégiai együttműködési megállapodását követően az NWE Head of Contentje lett.

A MEC-nél ez stratégiai fontosságú terület, amelyre jelenleg is komoly hangsúlyt fektetünk

– nyilatkozta Gulyás János, a MEC ügyvezetője, a MEC Wavemaker közép- és kelet-európai vezetője. Hozzátette: "A jövőben pedig, a Wavemaker elindításával még nagyobb szerepet játszik majd jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink kiszolgálásban. Ezért is örülök, hogy Balázs személyében tapasztalt szakembert üdvözölhetünk sorainkban."

Médiacéget alapított Kasza Tibor

2017. október 12.

Saját internetes magazin üzemeltetésére új céget alapított Twn Press Média Kft. néven a közösségi média egyik legnagyobb magyarországi celebe, Kasza Tibor.

Felmondott Dudás Ádám

2017. október 11.

Közel egy év kihagyás után a Sláger FM-nél tért vissza tavasszal a Tények volt műsorvezetője.