Az ügynökséghez csatlakozott Szalai Balázs, hogy az új, Wavemaker nevű divíziójának előkészítésén dolgozzon. A szakember korábban a CEMP natív hirdetési csapatának a vezetője volt.

A MEC szeptemberben indítja el Magyarországon is új, Wavemaker nevű egységét, amely adat- és elemzésalapon kínál tartalmi és kreatív megoldásokat az ügyfeleknek. A Wavemaker nemzetközileg 750 szakembert tömörít, és az ügynökség adatgyűjtési és -elemzési, tartalomstratégiai és -előállítási, kreatív, közösségi kommunikációs, szponzorációs, illetve keresőmarketing-tevékenységét fogja össze egyetlen integrált szolgáltatásban – ezáltal adatokon nyugvó, tartalmi fókuszú megoldásokat tud nyújtani az ügyfeleknek. A magyar egységet ketten vezetik majd: Beliczki Róbert, aki jelenleg a MEC Interaction Head of Creative Services pozícióját tölti be, és Szalai Balázs Head of Contentként.

Szalai Balázs az újságírásból érkezett a tartalommarketing területére: 2002-ben kezdett az Indexben, ahonnan rovatvezetőként távozott 2008-ban. Ezután a Kreatív marketingrovat-vezetője, majd vezető szerkesztője lett. Részt vett a PPH (a Kreatív kiadója) tartalommarketing-ügynökségének, a Starskinak a létrehozásában, majd 2013-ban visszatért a CEMP-hez. 2014-ben vezetésével létrejött a CEMP natív hirdetési divíziója (jelenleg CEMP Brand&Content), amelyet ez év januárjáig irányított, majd a CEMP és a Next Wave Europe ügynökség stratégiai együttműködési megállapodását követően az NWE Head of Contentje lett.

A MEC-nél ez stratégiai fontosságú terület, amelyre jelenleg is komoly hangsúlyt fektetünk

– nyilatkozta Gulyás János, a MEC ügyvezetője, a MEC Wavemaker közép- és kelet-európai vezetője. Hozzátette: "A jövőben pedig, a Wavemaker elindításával még nagyobb szerepet játszik majd jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink kiszolgálásban. Ezért is örülök, hogy Balázs személyében tapasztalt szakembert üdvözölhetünk sorainkban."

Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben

7 órája

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség rendes évi közgyűlésén új elnökségi tagok megválasztására került sor, mivel három tisztségviselő megbízatása lejárt.

Sarlós Gábor az MPRSZ Örökös Tagja

2017. május 25.

Sarlós Gábort választotta újabb Örökös Tagjának a Magyar PR Szövetség Közgyűlése. A szakember jelenleg a University of Worcester-en oktat, korábban az MPRSZ alelnöke volt.