Az ügynökséghez csatlakozott Szalai Balázs, hogy az új, Wavemaker nevű divíziójának előkészítésén dolgozzon. A szakember korábban a CEMP natív hirdetési csapatának a vezetője volt.

A MEC szeptemberben indítja el Magyarországon is új, Wavemaker nevű egységét, amely adat- és elemzésalapon kínál tartalmi és kreatív megoldásokat az ügyfeleknek. A Wavemaker nemzetközileg 750 szakembert tömörít, és az ügynökség adatgyűjtési és -elemzési, tartalomstratégiai és -előállítási, kreatív, közösségi kommunikációs, szponzorációs, illetve keresőmarketing-tevékenységét fogja össze egyetlen integrált szolgáltatásban – ezáltal adatokon nyugvó, tartalmi fókuszú megoldásokat tud nyújtani az ügyfeleknek. A magyar egységet ketten vezetik majd: Beliczki Róbert, aki jelenleg a MEC Interaction Head of Creative Services pozícióját tölti be, és Szalai Balázs Head of Contentként.

Szalai Balázs az újságírásból érkezett a tartalommarketing területére: 2002-ben kezdett az Indexben, ahonnan rovatvezetőként távozott 2008-ban. Ezután a Kreatív marketingrovat-vezetője, majd vezető szerkesztője lett. Részt vett a PPH (a Kreatív kiadója) tartalommarketing-ügynökségének, a Starskinak a létrehozásában, majd 2013-ban visszatért a CEMP-hez. 2014-ben vezetésével létrejött a CEMP natív hirdetési divíziója (jelenleg CEMP Brand&Content), amelyet ez év januárjáig irányított, majd a CEMP és a Next Wave Europe ügynökség stratégiai együttműködési megállapodását követően az NWE Head of Contentje lett.

A MEC-nél ez stratégiai fontosságú terület, amelyre jelenleg is komoly hangsúlyt fektetünk

– nyilatkozta Gulyás János, a MEC ügyvezetője, a MEC Wavemaker közép- és kelet-európai vezetője. Hozzátette: "A jövőben pedig, a Wavemaker elindításával még nagyobb szerepet játszik majd jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink kiszolgálásban. Ezért is örülök, hogy Balázs személyében tapasztalt szakembert üdvözölhetünk sorainkban."

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.