2017. október 17.

Távozik Hornyacsek Zoltán a RAS-tól

Az Axel Springernél, később a Ringier Axel Springernél töltött összesen tizenhárom év után Hornyacsek Zoltán kiadóigazgató 2017. október végén elhagyja a kiadóvállalatot és más iparágban folytatja tevékenységét.

Hornyacsek Zoltán 2004-ben gyakornokként kezdte pályáját az Axel Springernél, az elmúlt több mint egy évtizedben pedig végigjárta a szervezeti hierarchia lépcsőfokait. Üzleti kontrollerként, majd ügyvezetői és projekt koordinátorként dolgozott a cégnél, 2009-ben a könyv üzletág vezetőjeként átvette a Harlequin kiadványok üzleti menedzselését. Két évvel később a Világgazdaság, 2014-ben pedig a Blikk irányításának feladatával bízták meg.

Ez idő alatt meghatározó szereplője lett a médiavállalat fejlődését szolgáló nagyobb projekteknek, részt vett a nemzetközi együttműködésekben és a vállalat digitális transzformációjában.

A RAS Magyarország teljes vezetősége és minden munkatársa sok sikert kíván Hornyacsek Zoltánnak további szakmai útján. Utódjaként egyelőre nem nevez ki új kiadóigazgatót a médiavállalat, a funkciójához tartozó felelősségi köröket szervezeti átalakítással tervezi betölteni a cégvezetés.