2017. július 18.

Távozik Tókos Lóránt a New Wave Media Grouptól

Helyére egyelőre nem neveznek ki új embert.

Tókos Lóránt kezdetben senior mobil menedzserként csatlakozott be a vállalat (akkor még Origo Zrt.) életébe, később lapigazgatói, majd COO, idéntől általános vezérigazgató-helyettesi munkakörben dolgozott. Legfontosabb feladata a portfólió stratégiai üzleti tervezésének, főképp a szolgáltatás márkák termékmenedzsmentjének felügyelete volt, de az akvizíciós projektek lead-je, illetve a termékfejlesztési, a működtetési, a forgalomterelési és a branded content management feladatokat végző szakmai csapat koordinálása is tevékenységébe tartozott. On-line részről jelentős szerepet vállalt a Magyar Telekom TV GO szolgáltatásának elindításában és tartalmi működtetésében, az elmúlt évben a HoppEX board-, illetve idén júliustól az IAB elnökségének tagja.

"Lórántnak csak megköszönni tudom azt a kitartó, állhatatos, és mindenek felett profi munkát, amelynek során sikerült stabilizálnunk a vállalat működését. Hatalmas szerepe volt abban, hogy az Origo és a New Wave Media összeolvadása után egy fejlődőképes cég folytathatja életútját, és eredményei megalapozták a további sikeres működést is" – közölte Száraz István vezérigazgató.

Tókos Lóránt szeptember 30-ig marad a New Wave Media Groupnál, addig a tulajdonosváltás zökkenőmentes lezárását segíti. Új vezérigazgató-helyettes kinevezéséről még nem döntött a cégvezetés.