2017. november 27.

Távozik a Barátok közt sajtófőnöke

Böjte Piros felelt az elmúlt időszakban az RTL Klub legrégebben futó sorozatának sajtókommunikációs feladataiért és közösségi oldalaiért.

A SorozatWiki úgy tudja, a szerződése az év végén lejár a produkciót gyártó UFA Magyarországgal, melyet a sajtófőnök kérésére nem hosszabbítottak meg. A távozással kapcsolatban megkeresték Böjte Pirost és a gyártó cég vezetőjét is.

Böjte Prios (Fotó: Asszonyi Eszter)

"Életem egyik legjobb lehetősége és döntése volt a Barátok közt csapatával dolgozni. Szakmailag sokat tanulhattam, fejlődhettem ebben az időszakban, a családias környezet pedig emberileg jelent ajándékot a számomra. Tíz év után elérkezettnek éreztem az időt a váltásra. Az itt megszerzett határozottan pozitív élményeket, tapasztalatokat hasznosítva keresek most új kihívásokat" – mondta a távozó sajtófőnök.

"Böjte Piros 10 éven keresztül látta el a Barátok közt PR és sajtókommunikációját. A Barátok közt sztárjai és a produkció számára erős szakmai és emberi támogatást nyújtott munkájával, a sorozat nézői pedig az Ő aktív tevékenysége révén értesülhettek a Berényi család eseménydús mindennapjairól és a sztárok kamerák mögötti életéről. A Piros előtt álló új feladataihoz és az abban rejlő új kihívásokhoz nagyon sok sikert kívánunk. Helyét Polgár Emese veszi át, aki korábban már ellátta a Barátok közt kommunikációját és most sok évnyi, más médiaterületeken szerzett tapasztalat után, örömmel tér vissza a régi barátok közé" – nyilatkozta Radnai György, az UFA Magyarország ügyvezető igazgatója.