2012. november 19.

Távozik a Joy főszerkesztője

Több mint 10 év után hagyja ott a női magazint Anry Soós Éva.

Több mint 10 év után hagyja ott a női magazint Anry Soós Éva.

Több mint 10 év után, november 15-i hatállyal távozott a Joy magazin főszerkesztői székéből Anry-Soós Éva, aki a jövőben "új kihívásokra és feladatokra koncentrál". A Marquard Media közlése szerint olyan, a lap szempontjából meghatározó projektek fűződnek a nevéhez, mint a Joy Vásárlási Láz, a Prix de Beauté – a Szépség Nagydíja és a Joy Online Vásárlási Láz.

A magazin vezetését Balogh Edina, korábbi főszerkesztő-helyettes veszi át. 10 éve kezdte pályafutását, heti és havi magazinoknál egyaránt dolgozott, s másfél éve a Sanomától érkezett a Marquard Mediához.

"Idén megújult a joy.hu, és okostelefon applikációnk is sikert sikerre halmoz. A májusi Vásárlási Lázban a magazin eladása megközelítette a 100 ezer példányt, a novemberi akció ideje alatt az applikációt letöltők száma átlépte a 25. ezret, heti hírleveleinkkel és erős közösségi média jelenlétünkkel folyamatos kapcsolatban vagyunk olvasóinkkal. 2013-ban a Joy igazi multiplatform márkaként ünnepli majd 15. születésnapját" - nyilatkozta Margaret Ann Dowling, a kiadó vezetője.