2012. december 11.

Távozik a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója

2011 februárjában érkezett a céghez Kovács Ildikó, aki most közös megegyezéssel hagyja ott a Magyar Telekomot.

2011 februárjában érkezett a céghez Kovács Ildikó, aki most közös megegyezéssel hagyja ott a Magyar Telekomot.
Kovács Ildikó

2013 januárjával, közös megegyezéssel távozik a Magyar Telekom marketing- és vállalati kommunikációs igazgatója. Kovács Ildikó 2011. február 1-jével került a céghez, mint PR-igazgató, majd július 1-jétől, a vállalat átszervezése nyomán, a vállalat integrált marketing és vállalati kommunikációs igazgatóságát irányította.

Mint azt a Magyar Telekom már korábban közölte, 2013. január 1-jétől új szervezeti és irányítási struktúrával fog működni. A marketingkommunikáció és a vállalati kommunikáció területei az új struktúrához illeszkedően kerülnek kialakításra - közölték. Kovács Ildikó utódlásáról később adnak tájékoztatást.

 

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

19 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.