2013. december 02.

Távozik a MédiaLOG vezérigazgatója

Köő-Tóth Győző az év végével közös megegyezéssel távozik a posztról. A vezérigazgatói feladatokat a Zrt. igazgatósága veszi át.

Köő-Tóth Győző az év végével közös megegyezéssel távozik a posztról. A vezérigazgatói feladatokat a Zrt. igazgatósága veszi át.

Köő-Tóth Győző 1999-ben gazdasági igazgatóként csatlakozott a Ringier csapatához. A Blikk kiadása mellett az évek során számos napilap és magazin felvásárlásában, 2004-ben pedig Magyarország legnagyobb napilapnyomdájának zöldmezős fejlesztésében való közreműködésével járult hozzá a cég jelenlegi portfóliójának kialakításához.

2007-ben csatlakozott a MédiaLOG Zrt.-hez, mint vezérigazgató. Nevéhez fűződik a MédiaLOG szervezetének racionalizálása és pénzügyi működésének stabilizációja. A szakember az átadás-átvételi folyamat lezajlása után a továbbiakban szakértőként segíti a vállalatcsoport munkáját a különböző projektek során.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.