A kiadó és a szakember együttműködése nem szakad meg, a továbbiakban közösen, projektenként határozzák meg, hogy az egyes feladatokon miként dolgoznak együtt.

Máth András 2003 óta számtalan, a kiadó print és digitális termékeit egyaránt érintő projekten és feladaton dolgozott. Aktív részese volt termék indításokhoz kapcsolódó piaci előzetes felméréseknek, vállalati stratégiaalkotásnak, kialakította a hirdetés-támogató kutatási módszertant, képviselte a kiadót olyan lappiaci projektekben, mint például “Az Írás megmarad”, a Nemzeti Olvasottsági Kutatás megalapítása, Magyar Lapkiadók Egyesülete sajtópiaci becslés módszertan kidolgozása vagy a Digitális Közönségmérési Tanács megalapítása és vezetése.

Az elmúlt 3-4 évben számos olyan projektet koordinált, melyek kilépést jelentenek a kutatás területéről.

Az új tennivalók iránti érdeklődésem egyre inkább eltér egy hagyományos nagy kiadóvállalat keretein belül ellátott pozíciótól

- mondta a szakember. "Ez juttatott arra az elhatározásra, hogy távozzak a Mediaworks-től, és a következő időszakban az oktatás és kutatás mellett az üzleti tanácsadás, vállalatszervezés, new-business területen is kipróbáljam magamat."

A kiadó és a szakember együttműködése nem szakad meg, a továbbiakban közösen, projektenként határozzák meg, hogy az egyes feladatokon miként dolgoznak együtt. Minderről az érintett belső és külső kollégákat, partnereket közvetlenül tájékoztatják.

Máth András

 

Nézze meg Máth András teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.