2011. február 01.

Távozik a Sanoma kereskedelmi igazgatója

Kürti István tíz év után megy, a vezetéssel kialakult véleménykülönbségek miatt.

Kürti István tíz év után megy, a cégvezetéssel kialakult, a kereskedelmi, hirdetésszervezési területet érintő véleménykülönbségek miatt. Helyére a cseh piacról érkezik haza egy magyar szakember.
Kürti István

Tíz év után, 2011. március 1-jével távozik a Sanoma Budapesttől Kürti István. Ennek oka a cég szerint a kereskedelmi igazgató és a vállalat vezetése közötti véleménykülönbség, amely a hirdetés-értékesítési szervezet jövője és fejlesztésének stratégiai irányai kapcsán alakult ki. Kürti István 2001. február 4-étől dolgozik a Sanománál, és 2001. május 1-je óta áll a kereskedelmi igazgatóság élé.

Pótlására a Csehországból 2011. január 1-jével hazatért Steff József érkezik. A szakember három éven keresztül látta el a Sanoma Media Praha ügyvezető igazgatói teendőit. Nemzetközi megbízatásával párhuzamosan a Sanoma Budapest igazgatóságának is tagja volt.

Címkék: sanoma

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.