2012. január 23.

Távozik a Sanoma marketingigazgatója

A médiacég hatékonyságot növel, költséget csökkent, ennek jegyében megy a szakember.

A médiacég hatékonyságot növel, költséget csökkent, ennek jegyében megy a szakember.
Domokos Szilárd

Átfogó - költség- és létszámcsökkentéssel járó - szervezetátalakítást jelentett be a Sanoma Media. Ennek egyik első lépéseként február 3-ával távozik a médiacégtől Domokos Szilárd marketing- és PR-igazgató. Az általa irányított területek felügyeletét Steff József kereskedelmi igazgató és az ő munkáját támogató értékesítési vezetők veszik át.

"Mintegy közel két évvel ezelőtt kezdtük meg a gondolkodást arról, hogy milyen lehetőségek vannak a teljes marketingrendszer átalakítására a Sanoma-ban. Átvilágítottuk a folyamatokat, feltérképeztük a szervezetben zajló párhuzamokat és próbáltunk a lehető legszélesebb skálán, a könnyedtől a radikálisig gondolkodni a marketing szervezet átalakításáról. A most tervezett átalakítás kapcsán azonban szakmai ellentét alakult ki köztem és a Sanoma Media Budapest vezetősége között, így mindketten jobbnak láttuk, ha közös megállapodással elválunk” – nyilatkozott Domokos Szilárd.

Lemondott Tarjányi Péter

1 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.