2013. szeptember 23.

Távozik a T-Systems vezére

Budafoki Róbert egyben a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese is. Mindkét pozícióból a hó végével távozik.

Budafoki Róbert egyben a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese is. Mindkét pozícióból a hó végével távozik.
Budafoki Róbert

Távozik pozíciójából a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, egyben a T-Systems Magyarország vezérigazgatója. Budafoki Róbert mindkét poszttól 2013. szeptember 30-i hatállyal válik meg. Utódja mindkét székben Rékasi Tibor lesz, aki utódjához hasonlóan a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz.

Budafoki Róbert 2011. június 1-jével lett a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese és a Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezetője. 2012. április 1-jétől a T-Systems Magyarország vezérigazgatói, majd 2013. január 1-jétől a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be.

Rékasi Tibor diplomáját a Budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte. Dolgozott korábban többek között az Integra Kft, az Unisys Magyarország és a Cisco Systems Magyarország kötelékében. 2008. szeptember 15-én csatlakozott a Magyar Telekom-csoporthoz, a Vállalati Szolgáltatások Üzletághoz tartozó leányvállalat, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, ahol a kereskedelmi igazgatói feladatokat is ellátta. 2010 decembere és 2011 májusa között ideiglenesen a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletágát is irányította.

"A Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában álló T-Systems Magyarország Zrt. az elmúlt két és fél évben jelentős átalakuláson esett át, amelynek eredményeként egy piacvezető, teljes körű iparági megoldásokat nyújtó nagyvállalati ICT-szolgáltató vállalat jött létre. Az elmúlt évben jó eredményt tudhat maga mögött a T-Systems, 2013 első félévében pedig 4,7 százalékos bevétel-növekedést produkált az előző évhez képest, illetve a vállalat EBITDA mutatója idén az első félévben meghaladta a tervezett szintet" - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.