2011. június 03.

Távozik a TV2 szpotértékesítési vezetője

Úgy tudjuk, Török Eszter távozása nyomán a feladatait Megyeri András veszi át.

Úgy tudjuk, Török Eszter távozása nyomán a feladatait Megyeri András veszi át.

Távozik a TV2-től Török Eszter, a csatorna szpotértékesítési osztályvezetője, tudtuk meg. Információink szerint feladatait Megyeri András, a csatorna üzletfejlesztési osztályvezetője veszi át. Az értesülést egyelőre a csatorna nem erősítette meg.

A TV2 az év elején szervezte át a kereskedelmi osztályt, az igazgatóságot érintő nagyobb átalakítás keretében. Ekkor érkezett Megyeri András az üzletfejlesztési osztály élére, ahol a non-szpot bevételekért és a médiatörvény adta új reklámozási lehetőségek piacra vezetéséért felelt. Török Eszter viszont maradt a szpotértékesítési osztály élén.

Majd márciusban arról tettek bejelentést, hogy az addig tanácsadóként tevékenykedő Steve Varcoe kereskedelmi igazgató lett a TV2-nél. Ekkor mind a szpotértékesítési, mind a bevételfejlesztési osztály új rendszerben szervezte újra a munkáját.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy Török Eszter hol folytatja, ahogy arról sem, hogy Megyeri András feladatkör-bővülése maga után von-e további szervezeti változásokat.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.