2011. március 24.

Távozik a TV2-től Rényi Ádám

A szakember csak nemrégiben kapta meg a marketing- és kommunikációs igazgatói posztot, a vezérváltást követő nagy átszervezés részeként.

A szakember csak nemrégiben kapta meg a marketing- és kommunikációs igazgatói posztot, a vezérváltást követő nagy átszervezés részeként. Információink szerint saját elhatározásából megy, utódja egyelőre megbízott igazgatóként Rendes Zoltán lehet. UPDATE: a csatorna hivatalosan is megerősítette az értesülést, Rényi Ádám valóban megy, a szakember úgy érzi, más iparágban van a helye.
Rényi Ádám

Információink szerint távozik a TV2-től Rényi Ádám marketing- és kommunikációs igazgató, aki Nagy Andreát váltotta a poszton 2011. február 1-jével. Kinevezése része volt annak a nagyobb átszervezésnek, melyet Simon Zsolt tavaly októberben érkezett vezérigazgató eszközölt a kereskedelmi televíziós piac második számú szereplőjénél.

A pozícióban Rényi Ádám felelt a TV2 teljes on-air és off-air kommunikációjáért a program PR, a vállalati marketing, az internet csoportok és a kreatív osztály irányításáért. A szakember anno a TV2-nél kezdte tévés pályafutását, de dolgozott a Viasat3, a Playboy és az RTL Klub kötelékében, utóbbinál kommunikációs igazgató volt.

Információink szerint saját elhatározásából távozik, és egyelőre megbízott marketing- és kommunikációs igazgatóként Rendes Zoltán, a csatorna kreatívvezetője pótolja.

UPDATE: a hivatalos nyilatkozatok a közben befutott sajtóközleményből:

"Már korábban is szakítani akartam a televíziós kommunikációval, de nem tudtam nemet mondani a TV2-nek. Rá kellett jönnöm, hogy nekem már más szektorban van a helyem. Simon Zsolt vezérigazgatónak és csapatának sok sikert kívánok a TV2 megerősítéséhez" - nyilatkozta a távozó vezető.

"Sajnálattal vettem tudomásul Ádám döntését, kiváló szakembernek tartom, megértem, hogy inkább más vizekre evezne" - tette hozzá Simon Zsolt vezérigazgató.

Címkék: tv2

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.