2012. november 07.

Távozik a Viasattól Hauk Zoltán

Török Eszter üzletfejlesztési és non-szpot igazgatóvá lép előre a szervezeti változások keretében.

Török Eszter üzletfejlesztési és non-szpot igazgatóvá lép előre a szervezeti változások keretében.
Hauk Zoltán

Szervezeti változásokat von maga után a Viasat Hungáriánál az Atmediával kötött szpot-értékesítési megállapodás, amely a non-szpot területet nem érinti és a Viasat3, illetve Viasat6 csatornákra vonatkozik. Ennek nyomán Török Eszter a stratégiai értékesítési menedzser pozícióból üzletfejlesztési és non-szpot igazgatóvá lép elő november 16-ával. Hozzá tartozik a jövőben a szponzoráció, a termékelhelyezés, a tv shop, illetve az online felületek értékesítése. Távozik ugyanakkor Hauk Zoltán értékesítési igazgató, aki 2011. szeptemberében érkezett a Viasathoz, és 2012. november 13-ával megy el a tévétársaságtól.

"Biztos vagyok benne, hogy az Atmediával létrejött megállapodás csatornáink hosszú távú érdekét szolgálja, egyben jó alapot teremt további tartalmi beruházások megvalósítására. Török Eszter médiában szerzett majdnem 15 éves értékesítői tapasztalata eddig is rendkívül sokat tett hozzá a Viasat értékesítési csapatának eredményességéhez, ezért örülök, hogy Eszter a továbbiakban is cégünket erősíti. Hauk Zoltánnak köszönöm a fáradságot nem ismerő, áldozatos munkáját és további szakmai sikereket kívánok neki" - mondta a változások kapcsán Farsang Péter vezérigazgató.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.