2011. október 19.

Távozik a Viasattól Kereszty Gábor

Csényi Kati ezzel párhuzamosan hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgató lesz, helyére új programigazgató kerül.

Csényi Kati ezzel párhuzamosan hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgató lesz, helyére új programigazgató kerül.

Közös megegyezéssel távozik Kereszty Gábor a Viasat kreatívigazgatója. Ennek oka, hogy a vezető nem értett egyet a médiacég hosszútávon követendő stratégiai irányvonalával.

További változás, hogy Csényi Kati hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgatóként folytatja, helyére november 7-től Szőllőssy Gábor, a story csatornák műsorbeszerzéssel foglalkozó szakembere kerül programigazgatónak. A programing átszervezés oka, hogy jelentősen megnövekedett a saját gyártású produkciók mennyisége.

A most érkező Szőllőssy Gábor az elmúlt tizenhárom évben a műsorválogatás, műsorbeszerzés és műsorszerkesztés területén dolgozott. A TV2-nél a csatorna indulásától kezdve egy évtizedet töltött. 2009-től a Sanoma tévécsatornáinál folytatta, így többek között részt vett a Szerencsekerék hazai újraindításában.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

1 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.