2018. március 01.

Távozik az ACG-től Tihanyi Péter

A szakember, aki 2007-ben kreatívigazgatóként érkezett az ügynökséghez, 11 év után új kihívást keresett és talált magának.

Tihanyi ACG-s munkássága leképezi a hazai reklámszakma átalakulását. Érkezésekor az ACG-t stratégiai profilú ATL ügynökségként tartotta számon a szakma, jelenleg pedig az egyik legnagyobb, digitális alapú, integrált kommunikációs cég a hazai piacon.

„Azt hiszem, az ACG valamennyi munkatársának nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk Tihinek. Sok mindenen mentünk keresztül együtt, a nagy gazdasági világválság okozta piaci összeomlástól, majd az abból való felálláson át mostanáig, amikor az ország egyik legismertebb és legsikeresebb ügynökségeként tartanak minket számon. Mindig a legnagyobb szeretettel gondolunk rá, őszintén köszönöm a nálunk töltött éveket, a közösen elért fantasztikus eredményeket és sok sikert kívánunk neki a jövőben” – értékelte az elmúlt időszakot Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezető-alapítója.

„Annak idején klassz kis ügynökséget szerettünk volna – mára klassz nagy ügynökség lett. A 2017-es eredményekkel úgy érzem, az én építő munkám, a kreatívvezetői szerepem is révbe ért. Számomra így szép, így kerek. Hálás vagyok a társaimnak és minden ACG-s kollégámnak az együtt töltött évekért, valamint a közösen elért eredményekért. Úgy érzem, most eljött az idő, hogy saját terveimre, új célokra koncentráljak, hogy valami izgalmas, saját dologba kezdjek” – mondta Tihanyi Péter.

Az ACG kreatívigazgatói posztját márciustól Nagy László, korábbi társ-kreatívigazgató látja el, aki ezentúl egyszemélyben felel az ügynökség integrált kreatív részlegének irányításáért. Nagy László 5 éve érkezett az ACG-hez, először digitális kreatívvezetőként, majd társ-kreatív igazgatóként aktívan dolgozott Tihanyival az ügynökség kreatív részlegének jelenlegi, teljesen integrált struktúrájának, valamint a divíziók szinergikus működésének kialakításán.

Nagy László kreatívigazgatói munkáját a tavalyi év során megszilárdított group head rendszer segíti majd az ACG-ben, amelynek élén három elismert szakember, Alberti Rita, Sallai Ervin és Horváth Gergő felelnek a kreatív csapatok sikeres működéséért.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.