2011. augusztus 24.

Távozik az Adaptive-tól Csereklei Zoltán

Szeptembertől a Femcafe.hu női portál vezetőjeként folytatja a szakember.

Szeptembertől a Femcafe.hu női portál vezetőjeként folytatja a szakember.
Csereklei Zoltán

Három év után távozik az Adaptive Media ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciójából Csereklei Zoltán. A szakember szeptemberben megy el a sales house-tól, ahol a cég marketingaktivitásainak, kommunikációjának menedzselése, illetve a print és mobil üzletág felépítése volt a feladata.

Ősztől a közel egy éve indult Femcafe.hu női portált irányítja. Feladata a portál fejlődésének menedzselése, a tartalmi koncepció fejlesztése, a látogatottság növelése és a kereskedelmi, hirdetői kapcsolatok menedzselése lesz.

"Itt építkezésre, alkotói tevékenységre van szükség, ami csak megfelelő irányvonalak és menedzselés mellett válhat sikeressé mind felhasználói, mind gazdaságossági szempontból. A pénzügyi szemléletet és a kreatív látásmódot kell egyszerre érvényesítenem a Femcafe.hu építésénél. Az utóbbi években a kreatív, alkotói tevékenység háttérbe szorult a mindennapjaimban, ezért nagy erővel és kedvvel vágok neki ennek a kihívásnak" - kommentálta a váltást.

Új taggal bővült a GVH Versenytanácsa

2017. november 15.

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke 2017. december 1-jei hatállyal nevezte ki dr. Grimm Krisztinát a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsának tagjává.