2013. február 07.

Távozik az Allegroup-csoport éléréről Csupor Erik

A szakember 2002-ben csatlakozott a Vatera.hu Kft. akkor még néhány fős csapatához.

A szakember 2002-ben csatlakozott a Vatera.hu Kft. akkor még néhány fős csapatához.

Február 15-ei hatállyal, közös megegyezéssel távozik posztjáról Csupor Erik, az Allegroup.hu Kft. ügyvezetője. Feladatait az ugyancsak ügyvezetőként tevékenykedő Kolláth Klára veszi át, akinek munkáját az üzletágvezetőkből álló vezetői csapat - Szanitter Áron piacterek üzletág igazgató, Dobra Péter apróhirdetési üzletág igazgató és Orova Balázs B2C üzletág igazgató - segíti a továbbiakban.

Csupor Erik 2002-ben csatlakozott a Vatera.hu Kft. akkor még néhány fős csapatához. A társaság az irányítása alatt vezette be új B2C és C2C modelljeit, amelyek révén a Vatera Magyarország e-kereskedelmének megkerülhetetlen szereplője lett - áll a közleményben.

A Vatera kétszer is elnyerte Az év internetes kereskedője díjat, valamint 2007-ben egyetlen magyar cégként szerepelt az EMEA-régió 200 legjobb technológiai magáncégét jutalmazó Red Herring 100 Europe díj döntősei között.

A Vatera.hu és a Teszvesz.hu mellett, az elmúlt két évben indult útjára az Apród.hu, a Grando.hu és a Lealkudtuk.hu, valamint a PayU online fizetési szolgáltató.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.