2013. június 04.

Távozik az Avantgarde-alapító

Tíz év után megy el az ügynökségtől dr. Schillinger Attila. Tulajdonrészét igazgató társai vásárolták meg.

Tíz év után megy el az ügynökségtől dr. Schillinger Attila. Tulajdonrészét igazgató társai vásárolták meg.

Tíz év után távozik dr. Schillinger Attila, az Avantgarde Group alapító partnere. Többségi tulajdonrészét igazgató társai vásárolták meg egy csaknem egyéves folyamat keretében. A szakember kilenc évig állt az ügynökség élén, azóta a cég két szakmai egységének, az Avantgarde PR-nek Bedy Krisztina, az Avantgarde Digitalnak pedig Császi Dóra lett az ügyvezetője.

"Úgy érzem mindent elvégeztem, amit az Avantgarde-nál elvégezhettem. A kommunikációs tanácsadás mellé megtanultam, milyen vállalkozónak lenni. Fantasztikus tíz év volt, barátok között, akik igazi oázist jelentettek. Ügyfelekkel, akik hosszú távú partnernek tekintettek. Elégedett vagyok az eltelt évtizeddel, kerek történet. Hálás vagyok és köszönöm mindazoknak, akikkel együtt dolgozhattam" – mondta Schillinger Attila, aki 2012-ben indította el az Empress Tree Marketing startup tanácsadó céget. Így a közeljövőben ideje egy részét magyar és nemzetközi startupok felfuttatásának és piacra jutásának támogatására fordítja.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.