2012. augusztus 27.

Távozik az Est Media értékesítési igazgatója

A következő időszakban a médiacég vezére és annak helyettese veszik át a feladatköreit.

A következő időszakban a médiacég vezére és annak helyettese veszik át a feladatköreit.
Ádám Péter

Augusztus végével távozik az Est Mediától Ádám Péter értékesítési igazgató. Feladatait Pankotai Csaba vezérigazgató és Kovács András vezérigazgató-helyettes veszik át egy időre, míg a cégnél ki nem alakítják az új értékesítési rendszert.

"Péter dinamikus munkájának köszönhetően ma egy újjáépített, professzionális sales csoport végzi a vállalat nagy múltú média márkáinak értékesítését. A munka most a külföldi leányvállalatok értékesítési csoportjaival összehangolva folyik tovább, Kovács András vezérigazgató-helyettes koordinációjával. Péternek köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki az új kihívásokhoz" - nyilatkozta Pankotai Csaba.

A közlemény szerint a szakember közös megegyezéssel távozik, hogy "az egyik meghatározó hazai médiacégnél folytassa pályafutását." Ezzel kapcsolatban megkerestük Ádám Pétert is, aki azonban nem kívánt közelebbit elárulni a folytatásról.

A szakember nem töltött hosszú időt a médiavállalatnál, mindössze 2012. február 13-ától töltötte be a pozíciót. Korábban a HVG Kiadó ügynökségi és üzletfejlesztési csoportvezetőjeként tevékenykedett.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.